Mistä hyvä ruoka tulee – Luomulaakso Ipanapostissa

Mistä hyvä ruoka tulee - Luomulaakso Ipanapostissa
Kiven Säästöpossun auringonlämmöstä nauttiva possu.

Ilokseni minua pyydettiin kirjoittamaan jälleen artikkeli Ipanapostiin. 🙂 Tällä kertaa tekstini käsitteli luomua ja sitä, mistä meidän perheemme hyvä ruoka tulee.

Ohessa kuvat artikkelista, mutta koko lehtikin kannattaa toki käydä lukemassa. Se löytyy täältä. Sivuilla on monelaisia mielenkiintoisia juttuja. Käykäähän katsomassa!

Jutussani mainittu Kiven Säästöpossu taas löytyy totta kai heidän omilta verkkosivuiltaan kuin myös tilan Facebook-sivulta.

kuva_ipanaposti01


web analytics


6 vastausta artikkeliin ”Mistä hyvä ruoka tulee – Luomulaakso Ipanapostissa”

 1. Moi! Olipa mukava teksti! Lapsista on varmasti ihanaa käydä ihmettelemässä eläimiä aidan takaa.

  Minulle tuli myös stoppi liikatuotettuun possun lihaan. Hirvitti katsella pitkiä possinliharivistöjä marketeissa ja tuijotella alhaisia kilohintoja. Tuntui ettei eläimelle anneta juuri arvoa. Meille ei olla ostettu possua moniin vuosiin, ehkäpä semmoinen elävä olisi kyllä kiva 🙂 Onnellisen luomupossun pihvi voisi olla kyllä ihan hyvää, ja se toimisi kyllä meilläkin. Tosin pelkään ettei possuttomuuteen olisi enää paluuta ja ratkettaisiin taas markettien possuhyllylle. Ihanaa kesäkuuta!

  1. Kyllä markettien possuhyllyyn on aika pitkä matka luomutilalla kasvaneesta possusta. 😀 Kun kerran kokeilee luomutilalla kasvanutta possua ei paluuta enää ole. <3

   Meille tämä oli ainoa oikea vaihtoehto ja tilalla käytyäni tiedän, että he tekevät hyvää työtä vuoden ympäri. Meille ei enää muunlaista vaihtoehtoa olekaan. 🙂

   Ihanaa, aurinkoista kesäkuuta sinne teillekin, Teresa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *