BLOGIYHTEISTYÖ

Kiinnostaisiko sinua blogiyhteistyö Luomulaakson kanssa? Yhteistyö blogin henkeen sopivien yritysten/tuotteiden kanssa on mahdollista.

Onko sinulla blogiini sopiva luomu- tai ekotuote, joka kaipaisi tulla testatuksi? Me Luomulaaksossa testaamme mielellämme erilaisia uusia ja vanhempiakin ekologisia tuotteita.  Aika ajoin käymme myös kurkkimassa  luomu- ja ekokauppoja sekä mahdollisuuksien mukaan tutustumassa luomutiloihinkin. Toisin sanoen kaikenlaiset luomu- ja ekojutut kiinnostavat aina kirjoista ruokaan ja puutarhaan sekä kauppoihin ja erilaisiin tiloihin sekä tapahtumiin. Niistä on mukava kertoa muillekin ihmisille blogipostausten myötä!

Ainakin seuraavat yhteistyömuodot olisivat mahdollisia:
 • Tuotetestit
 • Arvonnat
 • Bannerimainokset
 • Vieraskynä
 • Haastattelut

Blogiyhteistyöpostauksissa ilmoitetaan aina selkeästi kyseessä olevan blogiyhteistyö. Mielipiteet tuotteista, palveluista ja tapahtumista yms. ovat aina omiani.

Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä ja katsotaan, mikä olisi paras tapa toteuttaa yhteistyötä. maria(at)luomulaakso.fiweb analytics


4 Comments

 • Esa mäki-Turja

  Hei!
  Olen kiinnostunut tietää, olisiko teillä tarvetta luomu perunalle ja rypsiöljylle. Tuotan myös luomusuurimo kauraa ja luomu hernettä. olen avoin mahdollisille tuotanto ideoille ja jatkojalostuksella.

 • Jukka Harjula

  Tutustukaa Biojussi Oy Bio harmaavesisuodattimiin, jotka toimivat kalkilla ja egotrap hiekalla/hiekalla poistaen typen ja fosforin pesuvedestä ja kolmella nailon suodattimella poistuu kiintoaine, myös meillä on isoon käyttöön kompressori ilmastuksella toimiva Biojussi Maxi.
  Kaikki tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa jo lähes 11 vuotta
  Saunasta omakotitaloo löydät tuoteet

  Myös erilaisten hulevesien ja salaojien suodattimet räätälöitynä talleille ja yrityksille

  Kompostointii olemme kehittäneet
  Biojussi biokompostorin kylätaloille, päiväkodeille, kerrostaloille, rivitaloille ym.
  Bio Talli-Jussi hoitaa tallien lantahuollon ympärivuoden vaivattomasti tallista puutarhaan tai pellolle

  Tuotteet ovat laajasti käutössä ympärisuomea ja tyytyväisiä asiakaita on paljon
  Seuraa meitä http://www.biojussi.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.