Ihanat asiat

Ipanapostissa Lapsuusmuistojen mailla

Ipanapostissa Lapsuusmuistojen mailla

Ilokseni minua pyydettiin kirjoittamaan jälleen artikkeli Ipanapostiin. 🙂 Tällä kertaa tekstini sivusi niin omia lapsuusmuistojani kuin lasteni puutarhakokemuksia.

Ohessa kuvat artikkelista, mutta koko lehtikin kannattaa toki käydä lukemassa. Se löytyy täältä. Sivuilla on monelaisia mielenkiintoisia juttuja. Käykäähän ihmeessä katsomassa!

Aiemmat Ipanapostiin kirjoittamani jutut voit lukea täältä ja täältä.

ipanapostilapsuusmuistojemailla02


shopify statsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


2 Comments

  • yrtteilijä

    Olen miettinyt samoja juttuja. Marjapuskien alustojen siivoaminen ja kitkeminen kasvimaalla lapsena eivät olleet tosiaan suosikkipuuhia, mutta ONNEKSI jouduimme sitä työtä tekemään. Samoin kuin sen hienon tunteen, että voi hipsiä omaan kasvihuoneeseen hakemaan kurkkuja ja tomaatteja välipalaksi. Näitä kokemuksia haluan välittää myös omille lapsille.

    • Maria/Luomulaakso

      Niin se taitaa olla, että moni sellainen juttu, jonka tekemisestä ei ole lapsena välttämättä niin hirveästi nauttinut onkin sitten aikuisena juuri se tärkeä asia, jonka haluaa välittää eteenpäin omille lapsilleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.