LUOMULAAKSON HÄVIKKIHERKUT

Ruokahävikin pienentäminen on mukavaa ja näiden resePtien avulla kompostilta pelastuvat sellaisetkin raaka-aineet, jotka sinne muuten monesti päätyisivät. Tutustu, miten voit käyttää mm. banaaninkuoria taikinoissa. Myös tzatzikista jäänyt kurkkumehu jalostuu sämpylätaikinassa ja punajuurenvarret maistuvat piirakantäytteenä. Eikä unohdeta myöskään sitä, että perunankuoret taipuvat aika moneen — jos perunat siis ylipäätään pitää kuoria.

 

R_kurkkumehu01
Kurkkumehu sämpylät
punajuurenvarsitäyte
Punajuurenvarsi täyte
R_kesakurpitsalatty01
Kurkkulätyt
ruissämpylä
Välimerelliset Ruissämpylät
R_banaaninkuorisämplyä01
Banaaninkuori sämpylät
perunankuorisipsit
Perunankuorisipsit
banaaninkuorikakku
Banaaninkuori kakku
banaaninkuoripikkuleivät
Banaaninkuori kakkarat

Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.