Arki,  Puutarha

Pihan kukkijoita remontin keskellä

Pihan kukkijoita remontin keskellä

Huomaa, että muutama pihalta pois vietetty vuosi on tehnyt tehtävänsä ja kukkapenkistä on moni kasvi hävinnyt jonnekin nokkosten vallattua tilan. No, ainakin riittää tekmistä siinäkin, että saattaa taas kukkapenkin kuntoon.

Onneksi kukkijoitakin löytyy silti ihan mukavasti ja pihalla alkaakin taas enemmän ja enemmän pörräillä hyönteisiä ja perhosiakin. Pahemmin ei puutarhaa vain ole ehtiyt ihailla tai korjaillakaan, kun aika hujahtaa aika totaalisesti meneillään olevan remontin parissa. Samainen asia on pitänyt minut aika tehokkaasti poissa blogistakin. Instagramia olen ehtinyt välillä päivitellä parilla kuvalla.

kukka_vuorikaunokki02

Asetin itselleni takarajaksi kesäkuun 10. päivän, jolloin kaikki istutukset pitäisi olla kunnossa. Silloin ehtivät vielä varsin hyvin, vaikka en normaalissa aikataulussani olekaan. Onneksi puutarhanhoito ei ole ihan niin vakavaa kuitenkaan. 🙂

Remontin keskellä kipaisin ihastelemassa muutamaa kukkijaa ja napsasin vielä kuvat teidänkin iloksi!

kukka03

Kyllä näitä ainakin enemmin katselee kuin keskeneräistä ”leipomon” seinää, josta näkyy eristeet ja pala vanhaa ulkoseinääkin!

kukkakeltainen04

Huomasin muuten, että en enää muista mitä kukkasia olen tullut aikanaan istutaneeksi. Kovin harvan kukan nimen tunnun enää muistavan, mutta liekö sillä niin väliä. Enpä minä niitä nimien vuoksi istuttanutkaan. 🙂 Ja yhtä kauniita ne ovat nimillä tai ilman!

kukka_rodo05

 free hit countersSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.