Luomutiloja

Luomutiloja linkkien takaa löydät tiloja, jotka tuottavat niin lihaa, lankoja, taljoja, perunoita, rypsiöljyä, hunajaa, sipulia, salaatteja, mansikoita ja paljon muuta – luomuna.

Muistathan aina tarkistaa tilalta suoraan, mitä myynnissä milloinkin on. Osa tuotteista on sesonkiriippuvaisia ja muitakin muutoksia voi tapahtua. Tilan sivuilta saa yleensä hyvää infoa asiaan kuin asiaan. Monilla tiloilla on nykyisin myös facebook-sivu, josta löytyy monesti se ajankohtaisin tieto.

Luomutiloja
Knehtilän tila Hyvinkäällä.

Jos listoista puuttuu tuntemasi/omistamasi luomutila niin laita viesti kommenttiosioon tai minulle suoraan maria(at)luomulaakso.fi niin lisätään puuttuvat tiedot listaan.


Ahvenanmaan maakunta
Etelä-Karjala
Etelä-Pohjanmaa
Etelä-Savo
Kainuu
Kanta-Häme
Keski-Pohjanmaa
Keski-Suomi
Kymenlaakso
Lappi
Päijät-Häme
Pirkanmaa
Pohjanmaa
Pohjois-Karjala
Pohjois-Pohjanmaa
Pohjois-Savo
Satakunta
Uusimaa
Varsinais-Suomi

 

Tila_Kivenpossu08
Kiven Säästöpossu Karkkilassaweb counter


4 thoughts on “Luomutiloja”

  1. Heipä hei! Havaitsin Soinsalon luomutilan puuttuvan listalta 🙂 Eli Lohtajalla sijaitseva luomutila, joka on erikoistunut luomuperunan viljelyyn. Terv. Heleena Kinnunen, yrittäjä

  2. Hei! Täällä ollaan Anjalassa, Kouvolan alueella. Järvenhaltian Highland Cattle, luomukotieläintila. Ylämaankarjan luomulihaa suoraan tilamyymälästä. Myös Helsinkiin toimitettuna. http://WWW.JHHC.FI ja Facebookissa @jarvenhaltianhc. Terveisin, Terhi Hämäläinen / Järvenhaltian Highland Cattle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

|LuomuBlogi | EkoBlogi |