Luomulaakso Ipanapostissa

Jokunen viikko sitten sähköpostiini tupsahti mielenkiintoinen viesti Ipanapostista. Minulta kysyttiin olisinko halukas kirjoittamaan lehteen artikkelin Lapset ja luomu-osioon.  Ja olinhan minä! 🙂

Pari päivää sitten sain käsiini uunituoreen lehden ja täytyy sanoa, että kyllä tuntui mukavalta nähdä oma teksti tuoreena, painomusteelta vielä tuoksuvana.

Haastavinta artikkelin kirjoittamisessa oli sanarajoitus niin kuin aina lehtiartikkeleissa. Pitää saada paljon asiaa pieneen tilaan ja oma kirjoitustapani tuppaa monesti rönsyilemään aika tavalla. Olipa hyvää harjoitusta tuo tiivistäminen!

Kokemus oli kertakaikkisen ihana ja Ipanaposti mukava löytö. En nimittäin ollut siihen ennen tutustunut!

Ipanapostin voi tilata kotiin ja sitä saa myös äitiys- ja lastenneuvoloissa, terveysasemilla, kuntien/kaupunkien yhteispalvelupisteillä, seurakunnilla, avoimessa päivähoidossa, kirjastoissa ja lastentervikeliikkeissä.

Ipanapostin  joulukuun numeron voi käydä lukemassa täältä. Lehdestä löytyy monta mielenkiintoista juttua. Minun kirjoittamani artikkeli on sivulla 5.

Luomulaakso Ipanapostissa

ipanaposti01
Klikkaa kuva suuremmaksi niin näet paremmin lukea tekstin. 🙂

site stats

8 vastausta artikkeliin ”Luomulaakso Ipanapostissa”

  1. Hyvin kirjoitettu! Mielenkiintoinen artikkeli. On teillä varmasti ollut haasteita matkan varrella. Onneksi nykyään luomu alkaa olla yleisempää.

    Ihanaa päivää! 🙂

    1. Kiitos, Johanna. Haasteita on riittänyt, mutta kaikista on aina selvitty ja samaa ajateltiin jatkaa. 😀 Ja aivan mahtava muutos on kauppojen luomuvalikoimiin tullut. Nyt voi jo sanoa valikoimaksi, vaikka parempikin toki saisi olla. 🙂 Aurinkoista päivää, Johanna. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *