ELMA-Messut ovat taas täällä ja lippuarvonta

Nyt on taas se aika vuodesta, että ELMA-messut ovat täällä. ELMAhan on pullollaan maaseutua, metsää ja lemmikkejä eli jokaiselle jotain saman katon alla Helsingin Messukeskuksessa.

ELMA maaseutumessuilla kohtaat Suomen eri kuntia matkailukohteineen ja ihanine herkkuineen. Elman eläinhallista löydät mm. lehmiä, lampaita, alpakoita, possuja, aaseja ja kanalintuja.

Metsämessuilla löydät vinkkejä, niin metsän virkistyskäyttöön, omistamiseen kuin sijoitusnäkökulmaankin. Lisäksi paikalta löydät myös oikeat metsäkoneet, istutusbaanan, metsäpeliluolan sekä muuta kokoperheen ohjelmaa.

Lemmikki (la-su) vie sinut mm. kissojen, koirien, lintujen, jyrsijöiden ja näätäeläinten mielenkiintoiseen maailmaan.

ELMA-Messut ovat taas täällä ja lippuarvonta

Itsekin aion päästä ELMAan, joskin vielä on auki onnistuuko käynti perjantaina vai meneekö väkisin viikonlopuksi ja päivästä riippuu sekin olenko liikkeellä itsekseni vai lähteekö joku lapsista mukaan.

Käy kurkkaamassa Messukeskuksen sivuilta, mitä kaikkea ihanaa on luvassa äläkä unohda jättää kommenttia tämän postauksen kommenttiosioon, sillä kommentin jättäneiden kesken arvotaan yksi lippu ELMA-messuille! Muista olla tarkkana, kun kirjoitat sähköpostiosoitettasi, sillä lähetän voittajan sähköpostiin messujen pääsylipun.

Arvonta päättyy keskiviikkona 8.11  klo 24.00 ja voittajalle lähtee lippu torstaina 9.11.


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuva: Messukeskus
Lippu saatu blogin kautta arvottavaksi

 

21 vastausta artikkeliin ”ELMA-Messut ovat taas täällä ja lippuarvonta”

  1. Olisipa kiva mennä lapsen kanssa! Voin jo kuulla ne kaikki ”Äiti kato eiks oo söpö” ja ”Voi miten ihana äiti saanko mä tollasen saanko?!?!” huudahdukset

  2. Elma-messut ovat vuoden parhaat messut! Kaikkea ihanaa herkkua ostettavana, ihania lemmikkejä paijattavana. Messuilla saisi menemään koko päivän!

  3. Meidän perhe ei ole koskaan ollut Elma-messuilla, mutta tänä vuonna sinne haluttaisiin mennä! Liput olis aika kiva juttu 😀

  4. Pikku tyttöni haluaa ELMA messuille eläimiäkin katsomaan.
    Mennään varmaan muutenkin, mutta lomautetun yksinhuoltajaisän lompsaan liput tekee loven ja olisi kiva saada palkintolippu.

  5. Ehdottomasti menossa messuille! Pakko viedä pikkuveli nauttimaan ihanista messuista ja viettämään pitkästä aikaa yhteistä aikaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *