Luomu- ja Ekolinkit

Luomu- ja Ekolinkit

Täältä löydät linkkejä luomukauppoihin, luomutiloille, REKO lähiruokarenkaisiin sekä linkkejä ekologisiin lomavaihtoehtoihin.

Itselleni oli aikanaan hyvinkin vaikea löytää luomukauppoja. Tuntui, että tietoa niiden sijainnista oli lähes mahdotonta löytää. Asiaan saattoi toki vaikuttaa sekin, että niitä ei aloittaessamme luomun syönnin reilu 7 vuotta sitten paljon ollut – ainakaan meidän alueellamme. Nyt niitä on jo paljon enemmän, mutta enemmänkin saisi olla!

Olen myös koonnut listaa luomua tuottavista tiloista, sillä ruuan ostaminen alkutuottajalta on ehdottomasti paras ja ekologisin vaihtoehto. Lista ei ole kattava, mutta aika paljon siihen on tiloja jo saatu ja niitä lisäillään aina sopivan paikan tullen.

Laittamalla minulle viestiä saa myös oman luomutilansa listalle ja sama koskee tottakai myös luomukauppoja sekä ekologisia lomia tarjoavia tiloja yms.

Ekolomat

Luomukauppoja

Luomutiloja

REKO-lähiruokarenkaita


free hit counter


3 vastausta artikkeliin ”Luomu- ja Ekolinkit”

  1. Luomukauppalistalle voisi lisätä Tietäväinen Foodsin verkkokaupan (www.tietavainen.fi). Sivujen somistus on vähän hukassa, mutta tavara on erinomaista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

|LuomuBlogi | EkoBlogi |