Elintarvike,  Kokemuksia luomu-/ekotuotteista,  Lapsille,  Luomu

Raikastamon luomuiset juomat: vanhat rakkaat ja uudet odotetut

raikastamoRaikastamon mehut ja limut ovat ilmestymisensä jälkeen valloittaneet meidän perheemme sydämet. Ei siis ihme, että Raikastamon ensimmäinen tuote, Luomu Omenamehu, voitti Vuoden luomutuote palkinnon vuonna 2009.

Tuotteet ovat käyneet pikku hiljaa tutuiksi automatkojen myötä. Kaupoista Raikastomon juomia löytyy mukavasti, mutta myös monet kahvilat – niin pienet kuin suuretkin – pitävät Raikastamon luomuisia tuotteita valikoimissaan. Yleensä löytyy aina mustaviinimarjamehua sekä appelsiinimehua. Jossain vähän suuremmissa paikoissa näkyy myös noita limuja. Oma suosikkini on Raikastamon Verigreippi limonadi. Aikanaan ainoa limu, josta olen pitänyt on ollut greippilimu. joten sanomattakin lienee selvä, että Raikastamon sopivan hapan ja makea Verigreippi limonadi upposi makuhermoihin varsin mukavasti. Kahvia en ole edelleenkään oppinut juomaan, joten omalla kohdallani kesäisten automatkojen tauoilla virkistys onkin juuri tämä, jos en halua jatkaa vesilinjalla. Toimii muuten myös saunajuomana.

Täksi kevääksi Raikastamolla onkin mukavia uutisia. Uutena tuotteena on tulossa luomulaatuista pillimehua. Valittavana on kolme herkullisen kuuloista makua: omena-päärynä, appelsiini-porkkana sekä rypäle-karpalo.

Mesenaatti.me-sivustolla voi kantaa oman kortensa kekoon ja auttaa Raikastamoa saavuttamaan tavoitteensa.

Tiedän, että ainakin meidän perheessä tätä uutuutta odotellaan kovastikin, sillä kevään myötä tulevat ajankohtaisiksi myös koulujen retket. Meidän lapsilla täytyy noillakin reissuilla olla omat eväät mukana ja luomulaatuinen pillimehu tuo retkeen ihan uuden ulottuvuuden. Nyt lapset saavat toisten lasten tapaan retkelle oman pillimehun. Joskus se, että saa jotain samankaltaista kuin muutkin on tosi iso juttu. Kiitos Raikastamo!

T_raikastamo2


shopify analytics ecommerce



Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.