Elintarvike,  Kokemuksia luomu-/ekotuotteista,  Luomu

Arla Ingmanin vanhanajan luomumaito

Viime viikolla lähikauppaamme oli tullut Arla Ingmanin uutta “punaista” maitoa. Kysessä on siis Vanhanajan luomumaito. Ja voi että se on HYVÄÄ! Edellisestä kerrasta, kun join punaista maitoa oli aikaa ja paljon. Aivan liian kauan! Makuelämystä korosti vielä se seikka, että ennen sitä olimme juoneet Lidlin luomumaitoa  ja lapsetkaan eivät siitä erityisemmin pidä. Hiljaisesti on korvaan kuiskattu, että se ei oikein maistu hyvältä ja juomavaihtoehtona on alettu suosia vettä, vaikka lapset meillä normaalisti pitävätkin kovasti maidosta.

Punaisen luomumaidon suosio on ollut suuri ja ensimmäisinä päivinä tuntui siltä, että lapset juovat sitä jo ihan juomisen ilosta! Ja hyvää tuo maito onkin. Ihanan pehmeän makuista. Tämän jälkeen voi olla aika vaikeaa palata johonkin muuhun vaihtoehtoon.  Suosittelen kokeilemaan, mutta omalla riskillä! Paluuta kevytmaitoon ei ehkä tämän jälkeen onnistu enää tekemään! 😀

shopify analytics ecommerce
trackingSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.