Arvonta,  Blogiyhteistyö,  Elintarvike,  Kokemuksia luomu-/ekotuotteista

YumEarth – kuin pala kesää pussissa

Marraskuun alkupuolella sain mielenkiintoisen yhteydenoton yritykseltä nimeltä Nutritious Finland Oy, joka on lokakuussa 2015 luomusertifioitu suomalainen maahantuontiyritys.  Tällä hetkellä heidän valikoimiinsa kuuluvat luomusertifioidut USA:sta tuodut YumEarth makeiset, joita olemme lasten kanssa iloksemme saaneet testata.

YumEarth makeiset ovat siis luomulaatuisia, 100% vegaanisia,  eikä niihin ole lisätty yhtään lisä- tai säilöntäainetta! Makeiset eivät myöskään sisällä  maapähkinää, puupähkinää eivätkä maissisiirappia, jotka ovat yleisiä allergeeneja.

Nutritious Finlandin varasto sijaitsee Hattulassa, josta tuotteet lähetetään näppärästi eteenpäin jälleenmyyjille. Tulevaisuudessa valikoima laajenee.

YumEarth – kuin pala kesää pussissa

YumEarth makeiset olivat meille aivan uusi tuttavuus ja olikin hauskaa päästä niitä kokeilemaan. Etenkin lapset olivat innoissaan, sillä siitä onkin jo todella pitkä aika, kun luomukarkkivalikoimiin on tullut mitään uutta! Olikin mahtavaa päästä maistelemaan tikkareita ja karamelleja, jotka muuten maistuivat hyvin meille aikuisillekin!

Meillä testattavan oli viisi erilaista sekoitusta, joista kolme pussia tikkareita. Pikkuisen elämyksen ja vihjeen namien maistuvuudesta sai jo heti, kun pussin aukaisi. Ilmaan leijaili kutkutteleva tuoksu, joka sai veden kielelle. YumEarth onkin kuin pala kesää pussissa!

Makeiset ovat ihanan hedelmäisiä ja marjaisia. Maut selkeitä ja lapsi sisälläni oli onnellinen, sillä edellisestä kerrasta, kun olen saanut napostella ihania, imeskeltäviä karamelleja on jo tavattoman kauan aikaa. Moni normikarkki, kun saa kurkkuni turpoamaan, mutta nämä eivät!

YumEarthin makeiset eivät ole ällöttävän makeita eikä makeus ajakaan itse maun yli vaan pysyy mukavasti taustalla. Näitä popsii ehkä vähän turhankin mielellään. 😀  Ja näin joulun alla voisin hyvin kuvitella sujauttavani makeisia yllätykseksi lasten joulusukkiin!

YumEarth – kuin pala kesää pussissa

Maltan tuskin odottaa, että verkkokaupan valikoimiin tupsahtaa myös sitruunanmakuiset karamellit, sillä niiden täytyy olla aivan taivaallisia! Eipä muuta voi tulla sellaisesta, jossa yhdistetään paras maku ikinä sekä kunnolliset raaka-aineet. Näitä karkkeja voikin popsia ainakin vähän paremmalla omallatunnolla!

Karkkeja pääsee muutaman tovin päästä ostamaan Nutrious Finlandin verkkokaupasta, mutta toistaiseksi pitää tyytyä vain kuolaamaan herkkujen perään. Onneksi muutama jälleenmyyjä näille ihanuuksille jo löytyy.

Parasta on kuitenkin se, että myös joku teistä lukijoista pääsee näitä nameja testaamaan, sillä Nutritious Finland lupasi arvottavaksi samanlaisen satsin nameja!

Viimeinen päivä osallistua arvontaan on 6.12 ja arvonta suoritetaan 7.12.

Osallistumaan pääsee, kun jättää kommentin ja toisen arvan saa, jos jakaa postauksen! Eli nyt kannattaa osallistua arvontaa sekä tietenkin jakaa tietoa uusista herkuista myös kaverille! Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse, joten olethan tarkka kirjoittaessasi osoitettasi sille varattuun kenttään. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, suoritetaan arvonta uudelleen.

Eihän pidetä mahtavia herkkuja salaisuutena – edes näin joulun kynnyksellä! 😀YumEarth – kuin pala kesää pussissa

Makeiset saatu blogin kautta.


shopify statsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


44 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.