Arvonta,  Elintarvike,  Kokemuksia luomu-/ekotuotteista,  Luomu,  Luomutila

Vavesaaren Tilan marmeladit sekä arvonta

Hetki on vierähtänyt edellisestä arvonnasta ja ajattelinpa, että olisi mukava arpoa jotain herkullista teidän kaikkien lukijoiden kesken.

Tällä kerta ajattelin ilahduttaa teitä Vavesaaren Tilan ihanilla käsintehdyillä marmeladimakeisilla. Arvottavaksi hankin kahta makua, jotka  molemmat lähtevät aikanaan postin mukana arvonnan voittajalle.

Vavesaaren Tilan marmeladit sekä arvonta

Arvottavaksi valitsin ehdottoman suosikkini Tyrnin sekä Vavesaaren ihanasti pakatun – kielen mukanaan vievän – mansikkamarmeladin, jonka päällä lukee osuvasti Tykkään Sinusta.

Meillä Vavesaaren valmistamat  marmeladit kuuluvat erityisesti jouluun, mutta kylläpä niitä tulee muinakin vuodenaikoina hankittua – herkullisia kun ovat. 🙂

Kotimaisia luomulaatuisia marmeladeja tai muita makeisia ei kovin montaa sorttia ole näkynyt. Toisaalta nämä ovat kyllä niin herkullisia, että eipä näiden lisäksi paljon muuta kaipaakaan. Maut ovat aitoja ja raikkaita. Rasian tuleekin napsineeksi tyhjäksi melkein huomaamattaan.

Vavesaarella on muuten verkkokauppakin, jos oma lähikauppa ei valikoimissaan näitä herkullisia luomutuotteita pidä. Verkkokaupasta löydät niin mehuja kuin muitakin Vavesaaren tilan luomutuotteita ja löytyy  sieltä myös muut marmeladimakeisten makuvaihtoehdot eli mustikka, puolukka sekä vadelma, joista  tulen aina ostaneeksi ainakin puolukkaa, joka on kolmen kärjessä suosikkilistallani. Tyrnin ja puolukan lisäksi siihen kuuluu myös mansikka, vaikka eipä tuossa vadelmassa ja mustikassakaan mitään vikaa ole – satun vain pitämään enemmän tyrnin, mansikan ja puolukan mausta missä tahansa.

Tässä  arvonnan säännöt: 

1. Yhden arvan saat jättämällä kommentin. Muista ilmoittaa monellako arvalla olet mukana.

2. Kaksi arpaa saat, jos seuraat Luomulaaksoa, jollain näistä tavoista:   Facebook, Twitter, Google+, BloglovinBlogit.fi, PinterestInstagram tai Blogipolku.

3. Viimeinen päivä osallistua arvontaan on 15.3 ja arvonta suoritetaan seuraavana päivänä.  Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse, joten olethan tarkka kirjoittaessasi osoitettasi, sille varattuun kenttään kommenttiosiossa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, suoritetaan arvonta uudelleen.

kuva_vavesarrenmarmeladiarvonta01


shopify visitor statisticsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


91 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.