TAIKINAJUURELLA LEIVONTA
Taikinajuuren tekeminen ei ole vaikeaa, mutta pahimmillaan se vaatii ajan lisäksi myös pitkää pinnaa, koska ihan aina juuren alkuun saaminen ei vain syystä tai toisesta onnistu. Onnistuessaan palkkio työstä on kuitenkin mahtava, joten ei kannata heti luovuttaa vaikka ensimmäinen tai toinenkin yritys taikinajuuren aikaansaamiseksi epäonnistuisi.
Taikinajuurella leipominen on mielenkiintoista. Juuren hoitaminen on sekin mukavaa. Jos minulta kysytään pitäisi jokaisesta keittiöstä löytyä oma taikinajuuri, joka parhaimmillaan siirtyy myös tuleville sukupolville.
Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.
Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.