Elintarvike,  Kokemuksia luomu-/ekotuotteista

Särkyneiden munien mysteeri

Meidän lähikauppamme ei ole pitkään aikaan enää pitänyt Laitilan herkullisia luomumunia. Tilalle on tullut Rainbown luomumunat. Vaihtoehtona on myös Kultamunan luomumunat. Kumpikaan noista ei ole läheskään yhtä hyvää kuin Laitilan kanatarhan luomumunat olivat. Kaiholla muistelen tuota herkullista makuelämystä.

Rainbown munat ovat olleet iso pettymys myös muussa mielessä. Pettymys on ollut niin suuri, että tuli soiteltua Inex Partnersillekin. Siitä ei tosin tuntunut olevan mitään hyötyä…

Ranbown luomumunia on meille ostettu usempia kymmeniä paketteja, joten kokemusta tuotteesta on. Ensin ihmettelimme sitä, että paketeissa on ihmeellisen paljon särkyneitä munia. No, ajattelmme tietenkin, että ilmeisesti emme ole käsitelleet niitä riittävän varovaisesti ja niinpä muna kuormaa kohdeltiin kuin kuningatarta, mutta ei muutosta. Seuraavan kerran munaostoksilla aukaisin joka ikisen munapaketin  ja tarkastin, että munat vaikuttivat  ehjiltä ja liikkuivat somasti omalla paikallaa. Ja ihmeeksemme sama toistui jälleen. Rikkinäisiä munia vaikka kuinka monta – pahimmillaan jopa 4 munaa rikki 6 munan pakkauksesta! Se on tulista tappiota! Nyt viikko sitten kun munavarastot piti jälleen täyttää, syynäsin Rainbown munia entistäkin tarkemmin. Ne vaikuttivat ehjiltä, kun niitä päältä katsoi ja heiluivat somasti kotelossaan – kaikki siis kunnossa? En ollut uskoa silmiäni, kun nostin yhden munan käteeni ja katsoin. Munan alapuoli oli hiuksen hienoilla säröillä! Ja samanlaiset säröt löytyivät monesta muustakin munasta!

Enää emme osta yhtään ainoaa pakettia Rainbown  munia – emme luomuja emmekä tavallisia. Asiakaspalvelukin  oli onnetonta, kun useammasta särkyneestä munapaketista annoin palautetta. Mitään korvausta en paketeista saanut. Yleensä firmat hyvittävät asiakkaan menetyksen ja vähän päällekin. Inex Partnersille  ei ilmeisesti tyytyväinen asiakas ole niin tärkeä.

Ilokseni löysin pari päivää sitten  Jumbon Prismasta Laitilan kanatarhan luomumunia 10 kappaleen paketeissa! Isompi paketti, halvempi kilohinta ja se MAKU!  Se on sitten maailman paras!

shopify analytics ecommerce trackingSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.