Eko-/Luomuvaatteet,  Elintarvike,  Kokemuksia luomu-/ekotuotteista,  Luomutila,  REKO

Myssyfarmin myssymummot herkullisilla herneillä höystettynä

Myssyfarmin myssymummot herkullisilla herneillä höystettynä

Myssyfarmi kävi tutuksi jo kevään Lähi-ja Luomuruoka messuilla, jonne sain bloggajapassin. Siitä lähtien meillä onkin herkuteltu heidän mahtavalla hernerouheellaan!

Myssyfarmi tuottaa rouheen lisäksi myös kokonaisia herneitä, joiden nimeksi on annettu ihanan suomalaishenkisesti Hulda. Lisäksi valikoimissa on myös kylmäpuristettua luomurypsiöljyä.

Molemmat herneversiot on pakattu maanläheisiin paperipusseihin, suljettu ihanasti villalangalla ja pussin päälle on laitettu ehkä suloisin etiketti ikinä!

Käytän pääasiassa ruuanlaitossa oliiviöljyä, mutta silti keittiöömme on löytänyt tiensä myös rypsiöljy, joka yleensä nykyisin on nimenomaan Myssyfarmin tuottamaa. Kreikkalaiseen ruokaan en sitä käytä, mutta moneen muuhun ruokaan kyllä. Onkin mukavaa, että keittiössä on useampaa erilaista sorttia öljyä.

Myssyfarmin myssymummot herkullisilla herneillä höystettynä

Kylmäpuristettu rypsiöljy maistuu minusta hiukan pähkinäiselle. Maku ei ole kuitenkaan hyökkäävä vaan mukavan pehmeä ja jotenkin lämmin. Myssyfarmin emäntä vinkkasi messuilla, että öljy sopii mainiosti lättyjen paistamiseen ja ihan oikeassa hän oli! Myös salaateissa ja lämpimissä ruuissa maku on mainio.

Nimensä mukaisesti myssyfarmilta voi osta myös myssyjä – sekä kaulureita ja kravatteja.  Niiden valikoima on ihanan vaihteleva ja omansa löytää niin värikkäämmästä kuin yksivärisestäkin pitävä.

Myssyt valmistuvat pöytyäläisten myssymummojen rakastavissa käsissä 100% suomenlampaan luomuvillasta – ripauksella elämän viisautta ja sydämen lämpöä.

Myssyfarmin myssymummot herkullisilla herneillä höystettynä

Voitte vain kuvitella, kuinka onnellinen olin, kun maanantaiaamuna huomasin, että Myssyfarmi tulee ensimmäistä kertaa ikinä Hyvinkään REKOon! Myssyfarmin tuotteita voikin ostaa usean jälleenmyyjän lisäksi myös monesta muusta REKOsta. Tällä hetkellä ainakin Akaa, EuraHuittinen, Kyrö, Lempäälä, Nokia, Paimio, Parainen, Pori, Turku ja Vesilahti ovat mahdollisia ostospaikkoja.

Myssyfarmin verkkosivut ovat muuten mukavan erilaiset ja ne ovat ihanan raikas sekoitus maalaishenkisiä muotikuvia, maatilan elämää ja puhdasta ruokaa. Käykäähän ihmeessä kurkkimassa!


shopify analyticsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.