Elintarvike,  Kokemuksia luomu-/ekotuotteista

Myllärin luomun uutuuksia sekä muutama sana Pajuniemestä

LuomulaakT_myllari2so sai eilen paketin. 🙂 Lähetys sisälsi Myllärin luomun uutuustuotteita. Aikaisemminkin on samasta osoitteesta tullut lähetys, joka sisälsi pastaa. Aiemmin tänä vuonnahan Myllärin luomulta on kauppojen hyllylle ilmaantunut Nauhapasta sekä Täysjyväkierrepasta, joista molempia käytetään meilläkin aina silloin tällöin.

Tämän kertaisessa paketissa oli Täysjyvävehnäjauhoja, Vadelma kaurapuuro annospusseissa sekä Monivilja Näkkileipä. Näistä meille varmaankin jää käyttöön tuo Monivilja Näkkileipä, joka on hyvää! Näkkileipää se ei minusta muistuta, jos vertaa useinpiin kaupan hyllyltä löytyviin, mutta hyvää se on, vaikka ulkonäkö ja rakenne hiukan erilaiset ovatkin. Näkkileipää kannattaa ehdottomasti kokeilla!T_myllari3

Vadelma kaurauuro on myös hyvää, mutta emme ole tähänkään saakka käyttäneet annospussissa olevia puuroja ja emme ajatelleet aloittaakaan. Tiedän kuitenkin, että monissa lapsiperheissä annospussit ovat ihan tavallista tavaraa, joten sellaisiin perheisiin tämä liene oiva vaihtoehto.

Täytyy myös mainita Pajuniemen tuotteista, joista luomumaksamakkara on meillä aivan valtavan suosittua! Veljeni tuo joskus pojille paketin heidän lempileipäänsä (Ehon luomu moniviljapala) sekä Pajuniemen maksamakkaraa ja nykyään pojat kysyvätkin häneltä toiko hän niitä taas! 🙂 Hyviä siis ovat. Pajuniemen tuotevalikoima on kasvanut valtavasti lyhyessä ajassa. Kannattaa käydä heidän sivuillaan kurkkimassa!


shopify analytics ecommerce
trackingSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.