Elintarvike,  Kokemuksia luomu-/ekotuotteista,  Luomu

Luomulaakso sai paketin Myllärin Luomulta

T_myllärinluomutuote1Myllärin Luomu muisti Luomulaaksoa paketilla. Tänään toi posti kotiovelle saakka uutuuksia sisältävän laatikon, joka avattiin nuorimmaisen ihastelevien henkäyksien saattelemana.

Laatikosta kaivettiin esiin paketti rikottuja ohrasuurimoita, jotka käytetään varmaan seuraavana “risotto” päivänä – oikeampi termi lienee ohratto.

Huominen leipä leivotaan varmaankin  Hurjan Viljaisilla sämpyläjauhoilla. Pussin kyljestä löytyy totuttuun tapaan reseptikin, joten eipä tarvitse sitäkään kaivella. Siitä onkin ollut hetki kun meillä on ollut sämpylöitä. Tavallisesti leivotaan rieskaa tai leipää. Jotenkin se sämpylä vain aina maistuu herkullisemmalta.

Äsken juuri avasimme Herkku Myslin ja testasimme. Poika tykkäsi ja niin minäkin. Vadelmat toivat mukavasti makeutta  ja siemenet (auringonkukka ja kurpitsa) tuntuivat mukavilta pureksia. Kokonaisuus on minusta varsin onnistunut ja mikä parasta: tähän mysliin ei ole lisätty sokeria. Sopiva makeus tulee ihanista vadelmista!

Ihan ensimmäisinä kokeilimme lasten kanssa Kaura Välipalakeksejä. Mukavaa oli huomata, etteivät ne olleet yksittäispakattuja kuten niin moni välipalakeksi nykyään on. Keksit maistuivat hyviltä ja lasten kasvoillla oli ihanan aurinkoinen ilme, kun keksin sai maistaa ennen ruokaa. Pitihän sitä nyt pieni poikkeus totuttuun tehdä, kun posti toi niin mukavan yllätyksen!

shopify analytics ecommerce trackingSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.