Arki

Kiitollisia ajatuksia flunssan keskellä

Kohta on viikko mennyt sairastaessa. Sinänsä ihan hyvä niin, koska tämän vuotinen flunssa alkoi poikkeuksellisesti eikä oikeastaan ollut flunssaisen kipeäolo, kun yhtenä päivänä päätin suunnata kulkuni terveyskeskukseen lähinnä siksi, että keuhkoihin pisti tolkuttomasti. Kuvittelin lähinnä hankkineeni taas keuhkoputkentulehduksen tai vastaavaa.

Ilmoittautumisesta pääsinkin sitten ihan samantien lääkärin pakeille – siis istuin vielä hoitajan huoneessa antamassa tietojani, kun lääkäri jo huikkasi sisään. Tosi nopeaa toimintaa ja syykin selvisi. Epäilivät minun tautihistoriallani keuhkoveritulppaa, koska kipu keuhkoissa oli niin kova, etten voinut kunnolla hengittää ja vedetkin nousivat hetkittäin silmiin kivun yltyessä. No, lääkärissä vietettiin sitten vähän pidempään kuin olin alkuun kuvitellut ja sen verran mahdollisen diagnoosin metsästys kuitenkin hermostutti, että aloin jo miettiä pääsenkö sittenkään kotiin takaisin ja kun pikkuisellekin lupasin tulla kotiin iltaimetykselle. Joutuisinkohan syömään sanani?

Onneksi kaikki kuitenkin päättyi hyvin ja kotiin pääsin uuden lääkereseptin voimin ja äkkiseltään tosi pahaksi mennyt astma saatiin hiukan paremmin aisoihin. Sairastaminen  kuitenkin jatkuu ja veto on poissa. Vain pakolliset arkijutut pitää tehdä, mutta onneksi on iso kattila ja lapset, jotka eivät nurise, vaikka lautaselle päätyykin “taas” kerran samaa ruokaa. Aina ei vain jaksa.

Meillä on sairasteltu melkein vuoden alusta lähtien. Toiset käyvät läpi jo kolmatta kierrosta kun toiset vasta aloittelevat ensimmäistä. No, nyt on näin ja ensi viikolla varmasti taas paremmin – mikäli joku meillä ei sitten päätä hankkia jonkinlaista uutta versiota jo läpi kituutetuista taudeista.

Tässä vaiheessa ei voi muuta sanoa kuin, että kiitos Tilakauppa ja Raakatori. Kotiovelle ruuan saaminen on iso juttu etenkin silloin, kun koko perhe sairastaa eikä aikaa sen paremmin kuin energiaakaan riitä luomuruokakorin täyttämiseen monesta eri kaupasta. Ja sen verran hyvälle näiden kotiintuotujen ruokalahetysten kanssa on päässyt tottumaan, että pujotteleminen Prisman ruuhkassa ei paljon innosta.


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.