Arki,  Blogiyhteistyö,  Elintarvike,  Kokemuksia luomu-/ekotuotteista

Best Bites ilahdutti remontin keskellä

Best Bitesin paketti saapui kun väsymys oli suurimmillaan. Olin odottanut jo kovasti herkullisen kuuloista pakettia ja se ilahduttikin suuresti,  niin remonttikiireiden kuin sairastelusumankin keskellä.


Kaupallinen yhteistyö BestBitesin kanssa.

Luomulaakso kiittää yhteistyöstä.


Best Bites ilahdutti remontin keskellä

Mehua maisteltiin kilpaa ja suosikiksi nousi luomuinen Saclá enjuicen omena-selleri mehu. Etenkin lasten mielestä tämä oli aivan mahtava. Ja vaikka selleri ei heidän(kään) suosikkeihinsa yleensä kuulu, niin tässä se maistui niin hyvältä, että eivät edes huomanneet selleriä maistelevansa. Aika ovelaa. 😀

Paketti sisälsi tälläkin kertaa monia  mielenkiintoisa tuotteita, joita en välttämättä olisi tullut kaupassa edes huomanneeksi saatika sitten kokeilleeksi.  Itseäni kiinnosti tällä kertaa eniten ehkäpä nuo kasvimaidot, koska ne olivat itselleni vielä aika vieraita, vaikka jonkin verran olen vuosien varrella kasvimaitojakin kokeillut. Mutta nyt, kun ajattelin vihdoin ottaa laktoosi-intoleranssini tosissani niin kasvimaitovaihtoehdot kiinnostavat kovasti.

bestbites2_03

Remontin keskellä ilon pilkahduksia toivat pakettiin kääritty Kultasuklaan Salmiakki-valkosuklaa, joka vei kielen mennessään ja melkein viivästytti remonttiakin, kun viimeisestä palasta oli syntyä suurempi kina, sillä niin herkullinen tuo yhdistelmä oli. Onneksi jäljellä oli vielä vähintään yhtä makoisat Nakd Nibblesin sokerittomat herkkupalaset, jotka edellisen Best Bites paketin tapaan ilahduttivat suuresti. Tällä kertaa makuna oli ihana kookos.

bestbites2_02

Remonttipäivän aamun aloitimme hyvillä mielin Puron  luomuisella Reilun kaupan kahvilla, joka tuntui suloisen pehmeältä aamunaloitukselta. Tämän elämyksen alkaessa haihtua ja flunssaisen olon painaessa remontin keskellä päälle, avasimme vielä James Whiten inkiväärishotin, joka kuuman juoman seassa toi mukavan lämpöisen tunteen aina vatsan pohjaan saakka ja Sonnentorin kurkkumalatte sulatti suloisella maullaan ja lämmöllään kylmettyneet sormet ja varpaat, kun keittiöremontin ohessa piti vielä muutaman pihahommat saada valmiiksi lumikerroksen peitellessä putarhaa talviunille.

bestbites2_04

Pitkän päivän jälkeen keittelimme vielä höyryävät kupilliset teetä. Suloiset unet saimme Higher Livingin Sweet Dreams luomuteellä, joka tuntui niin ihanalta raskaan päivän jälkeen, että tätä taidamme kipittää ostamaan myöhemminkin.

Keittiömme valmistumista jäi paketista vielä odottelemaan Hamppumaan mielenkiintoinen idätetty hammppuproteiini.

Kiitos Best Bitesille remonttipäiviemme sulostuttamisesta.

Tutustu edelliseen Best Bitesin paketiin toisessa blogipostauksessani ja mikäli sinua kiinnostaa tutustua paremmin Best Bitesin ”aarrearkkuihin” niin tässä sinulle ohittamaton tarjous. Luomulaakson lukijat saavat  koodilla LUOMULAAKSO50 ensimmäinen paketin -50 % eli hinta olisi alennuksen kanssa  19.95 € (norm. 39,90 €/kk). Tarjous koskee jatkuvaa tilausta, jonka voi irtisanoa milloin tahansa  1 kk irtisanomisajalla. Marraskuun paketti ”Mausteinen marraskuu” kuulostaa ihanalta kylmien viimojen ja jouluun virittäytymisen ohessa. 

shopify analytics ecommerce tracking


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


3 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.