Arki,  Koti,  Rakentaminen/ Remontointi/ Sisustus

1920-luvun liinavaatekaapin siirtoa

Tekemistä on enemmän kuin pitäisi olla. Puutarha ei ole vieläkään talviteloilla edes niiltä osin kuin jo voisi olla. Osa kasveista kasvaa yhä ja hyvä niin, mutta olisin jotensakin toivonut, että piha muilta osin olisi jo paremmassa talvikunnossa kuin nyt on. No, eipä tuolla vielä lunta ole näkynyt, joten kaipa sitä vielä kerkiää.

1920-luvun liinavaatekaapin siirtoa

Lisäksi, koska hommaa ei selvästikään ollut vielä riittämiin, päätin vihdoin muuttaa makuuhuoneemme järjestyksen. Parisänkyymme sidottu pinnasänky pianon vieressä ei vain toimi ja siksi siivoaminen on ollut jo koko ajan äärettömän hankalaa. Arkea helpottaakseni ajattelin kiepauttaa vanhan liinavaatekaappimme ja sänkymme paikat toisin päin ja toivoa, että järjestely olisi toimivampi.

kuva_kaappi02

Se on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty. Liinavaatekaapin keskimmäinen ovi kätkee taakseen kaikensortin elektroniikkaa aina pleikkarista DVD-soittimeen ja kumppaneihin ja luultavimmin siirto aiheuttaa ainakin jonkinmoisen johtokriisin. Sanomattakin lienee selvä, että vanha kaappi myös painaa aivan tolkuttomasti.

kuva_kaappi03

Muistan, kun se meille vuonna 2010 tuli. Kaappi oli ihana löytö Tattarisuon antiikkiliikkeestä. Se tuotiin sisään vielä rakenteilla olevaan huoneeseen ja kaapin siirtely tapetoinnin tieltä oli jokseenkin raskasta.  Ei ihme,  sillä kaapilla on pituutta n. 185 cm ja korkeutta 133 cm. Painoa todella löytyy kokonaan puusta valmistetusta kaapista ihan kiitettävästi. Useampi ihminen sitä oli sisäänkin kantamassa.

kuva_kaappi05

Liinavaatekaappi on siitäkin mukava, että siellä on aivan valtavan ihana laatikot, joissa on hyvä säilyttää vaikkapa koruja ja nuo alla olevan kuvan laatikot puolestaan syövät sisäänsä pitsikäsineitä, nauhoja ja muita ihanuuksia, joita ilman ei lady voi tulla toimeen. 😉 Itse asiassa iso osa ystävistäni kutsuukin minua harrastukseni pohjalta nimellä Lady A. Kirjain on lyhenne kauan sitten käyttämästäni nimestä.

Kaappi on valtavan tilava ja käytännöllinen kaiken kauneutensa lisäksi. Hetkeäkään en ole katunut, että tuon kaapin kotiimme hankimme. Vaikka se onkin hyvin massiivinen, niin se on ehdottomasti ansainnut jokaisen viemänsä neliösentin kodissamme. Olisipa mahtavaa, jos kodin kaikki huonekalut olisivat yhtä ihania!

kuva_kaappi04

Kuvat on otettu huoneen rakennusvaiheessa.


web analyticsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.