Elintarvike,  Kokemuksia luomu-/ekotuotteista

Rigoni di Asiagon luomuinen Nocciolata

Italialaisen Rigoni di Asiagon Nocciolata on yksi perheemme suosikeista enkä epäillyt hetkeäkään tyhjentää hyllyä, kun kauppassa käydessäni huomasin, että tuotte aiotaan poistaa valikoimista. Onneksi purkkien parasta ennen-päiväys oli varsin hyvä niin ei tarvinnut pohtia oliko purkkimäärä liian suuri.

Myyntiin jäi vielä saman valmistajan herkullisia luomuhilloja Fiordifrutta-sarjasta. Sarjaan kuuluu mm. viikunahillo, joka on yksi parhaita viikunahilloja, joita olen maistanut.

Nocciolata on ehkä maailman herkullisin suklaahasselpähkinälevite. Silkkinen, samettinen ja kerta kaikkisen herkullinen.  Sitä voi sekoittaa melkein mihin vaan, mutta parasta se taitaa olla ihan sellaisenaan eli lusikoituna suoraan purkista ja mieluiten niin, ettei sitä tarvitse jakaa, sillä 270 g purkki ei pitkälle riitä – niin herkullista se on. 😉

Rigoni di Asiagon luomuinen Nocciolata

No, jos tarkkoja ollaan, niin sen verran makeaa herkku on, ettei sitä ihan hirveän montaa lusikallista tarvitse kerralla syödä, joten purkista kyllä oikeasti riittää useammallekin herkkusuulle. 🙂 Eri asia on sitten se haluaako tätä jakaa kenenkään muun kanssa – etenkään jos kyseessä on se viimeinen purkki ja saatavuuskin tuntuu nyt tökkivän ja pahasti. 🙂 Onneksi näitä on kaapissa vielä pari kappaletta.

Pikaisella selauksella Nocciolata löytyi ainakin Italian herkut-verkkokaupasta.


web analyticsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.