Arki

Tautinen sunnuntai

Niin siinä sitten kävi, että kun vihdoin puolen yön aikaan sain laskea pääni tyynyyn niin ei kauaa mennyt, kun se piti jo nostaa taas ylös ja hylätä suloisen ihana, unisen lämmin vuode.

Olin jo nukahtamaisillani, kun makuuhuoneen ovi raottui pikkuisen narahtaen ja pieni pää pisti oven raosta sisään. Sain kuulla, että on masu kipeä ja paha olo.

Tautinen sunnuntai
Niinhän se loppu yö meni sitten enemmän ja vähemmän siivotessa oksennusta ja tunkiessa vuodevaatteita pesukoneeseen.  No, onneksi tänään ei tarvitse jaksaa mitään kovin erikoista. Ohjelmassa olisi vain kylppärin pesu ja yhden kasvimaalaatikon rikkaruohot, noiden normaalien askareiden lisäksi, mutta nekin voivat kyllä odottaa huomiseen, jos niikseen tulee.

Tänään saattaa olla, että useammalla perheenjäsenellä on sen verran vetämätön olo, että taidamme käpertyä sohvalle katselemaan vaikkapa Muskettikoiria ja jännittämään, kuinka moni vielä sairastuu.


website statisticsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


4 Comments

 • Heli

  Voi, vatsatauti on ikävä. Toivottavasti tauti ei käy läpi koko perhettä. Nuo Olipa kerran – dvd:t ovat kivoja, meilläkin on katseltu niitä ja tykätty.

 • Maria/Luomulaakso

  Sitä mekin toivomme – onneksi tauti yleensä rajoittuu lapsiin. Tai no onneksi ja onneksi, mutta lasten hoitaminen, kun on itsekin sairas on tosi kurjaa. Muuten en toki toivo, että juuri lapset sairastuvat. 😀

  Olipa kerran-piirretyt ovat kyllä mahtavia! Lapsena ja nyt yhä. Voi olla, että joku niistäkin sujahtaa katselulistalle tänään. Hyvä, että on valinnanvaraa. 🙂

 • Saara

  Voi ei! Vatsataudit on kamalia. Meillä tämän yhdenkin lapsen kanssa tulee tuollaisina hetkinä kuormakaupalla pyykkiä setvittäväksi. Ja miksi se tauti aina juuri yöllä iskee!? Tsemppiä!

  • Maria/Luomulaakso

   Kiitos. Kyllä tämä tästä alkaa jo valoisammaksi muuttua. Yö taisi olla se pahin pätkä. Tosin vielä löytyy terveenä olevia, joten jännitetään siis vielä. 🙂

   Kumma tosiaan, että ne alkavat aina yöllä. Niin se kyllä aina on ollut, että tauti kuin tauti alkaa yöllä ja/tai viikonloppuna oli kyseessä sitten lapsi tai lemmikki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.