Yleinen

Blogiuudistuksia

Viime päivinä olen hiukan muokannut blogin yläpalkin valikoita, järjestellyt ja uudistanut, jotta selaaminen olisi selkeämpää ja asiat löytyisivät mukavammin. Uusia otsikoitakin on tullut useampi ja nyt ainakin omaan silmään näyttää selkeämmältä.

Tuli opittua vähän lisää koodin nakutteluakin. 🙂  Uudistuksia on tulossa vielä lisääkin, sillä lähipäivinä Luomulaakso pukeutuu syksyyn. 🙂

Blogiuudistuksia

Tässäpä siis uudistunut valikkolista sisältöineen:

Etusivu ja sisällys: Luomulaakso-blogin etusivu sekä yläpalkkien otsikoiden sisällys aukikirjoitettuna.

Blogi:  Kaikki blogitekstit tulevat tänne. Blogia voi selata myös Bloggeristakin tuttuun tapaan vasemman reunan sivupalkista, joko aiheiden perusteella tai sitten selaamalla blogiarkistoa,

Reseptejä: Luomulaakson ruoka- ja leivontareseptejä.

Elämää Luomulaaksossa: Ekovinkit kotiin ja puutarhaan sekä kokemuksia luomu- ja ekotuotteista.

Täällä pääset myös kurkistamaan vaatekaappini aarteita. :)

Luomulaakso vierailee: Luomulaakso pistäytyy mielellään luomukaupoissa, tapahtumissa ja tiloilla ja kertoo kokemuksistaan muillekin.

Vieraita Luomulaaksossa: Vieraspostauksia ja haastatteluja. Olisiko sinulla intoa kirjoittaa vaikkapa omista askeleistasi kohti ekologisempaa elämää?

Luomu- ja Ekolinkit: Apusi arjessa. Linkkejä luomukauppoihin, luomutiloihin ja REKO-lähiruokarenkaisiin sekä ekologisiin lomapaikkoihin.

Kirjoittajasta: Sana ja toinenkin blogin kirjoittajasta.

Blogiyhteistyö: Haluaisitko tehdä blogiyhteistyötä Luomulaakso-blogin kanssa?

Toivottavasti tämä postaus auttaa paremmin löytämään niin reseptejä kuin eri postauksiakin. 🙂

Ja toki saa esittää toivomuksia tulevien postauksien suhteen. Uudet ideat ovat aina tervetulleita! 🙂


shopify analyticsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


2 Comments

  • Jael

    Osaisinpa minäkin tehdä uudistuksia.Olen aiemmin osannut perus HTMLlää,jota käytin työssäni kun olin vielä Suomessa mutta kaikki unohtunut..

    • Maria/Luomulaakso

      Itsekin naputtelin joskus kauan sitten kotisivua. Silloin html ja vähän muutakin oli ihan hanskassa, mutta nyt piti tosissaa alkaa verestää muistoja ja opetella uutta. kaikki on mennyt huimasti eteenpäin. Onneksi netistä löytyy monta paikkaa, josta opetella ja hakea tietoa. 🙂 Harjoittelemaan vain! Siitä se lähtee. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.