Elintarvike,  Kokemuksia luomu-/ekotuotteista

Perheleipureiden luomuleivät

T_perheleipuri1Viime viikolla saapui pihaamme ihanan tuore paketti. Pussillinen Perheleipureiden leipää! Taatusti tuoretta!

Lapset olivat innoissaan, sillä pussi sisälsi myös heidän ehdottoman suosikkileipänsä kaupan leipävalikoimasta. Luomu moniviljapalat ovat eksyneet jo muutaman kerran ostoskärryyn kauppamatkalla ja tulevat eksymään jatkossakin. Myös Perheleipureiden ruisleivät olivat herkullisia. Erittäin iloinen yllätys oli Luomurieska! Se oli hyvin paljon samanlainen kuin rieskat, joita menneinä vuosina olemme Rovaniemeltä raahanneet kassikaupalla pakastimeen kesäloman päätteeksi. Täältä päästä Suomea, kun ei hyvää rieskaa kovinkaan usein ole saanut. Onneksi nyt saa!

Vaikka pääasiassa leivommekin itse leipämme, on kaupan laajentuva luomuleipävalikoima tervetullutta vaihtelua ja helpotustakin. Etenkin matkalla on mukavaa, kun leipää saa kaupasta eikä kaikkea tarvitse raahata kotoa mukaan.

shopify analytics ecommerce
trackingSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.