Historialliset vaatteet/asusteet/ompelu

Nappeja

Kuva_napit1Koko päivän on satanut ja ilma on harmaa. Olo tuntuu samanlaiselta. Mikään ei erikoisesti huvita ja kaikki tuntuu tylsältä. Niinpä päätin sukeltaa käsityölaatikkoon ja järjestää napit. Ja se olikin oikeastaan aika mukavaa!

Napit ovat jo pitkään olleet aivan sekaisin ja vaikka lokerikko niitä varten on jo pitkään ollut kaapissa ei nappien järjestämisestä vain ole tullut mitään. Nyt järjestys on mukava ja tarvittavat napit, soljet ja muut löytyvät helposti. Vanhaan laatikkoonkin ne oli toki järjestetty, mutta aina kun kannen avasi ja napit kupsahtivat ylösalaisin oli järjestys taas hiukan sekaisin. Ja joka kerta, kun kansi avattiin ja kallistettiin meni järjestys taas enemmän sekaisin ja lopulta ei enää mitään järjestystä ollutkaan.

Saman järjestelyinnon kohteeksi joutui myös puutarhalaatikkoni eli nyt on sitten siemenpussitkin siisteissä riveissä – kunnes laatikko sitten taas seuraavan kerran kupsahtaa nurin…

Kuvassa on muuten muutama aarre. Erityisesti sinikukalliset napit ovat muistorikkaat. Ne olen saanut Englannin tuliaisina ollessani noin 7-vuotias.


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.