Blogiyhteistyö,  Luomu

Luomuinen Muuti-arvonta!

Meillä ihastuttiin luomuisiin Muuteihin jo jokin aika sitten. Ne ovat maistuva välipala ja kulkevat mukavasti mukana vaikkapa reissussa tai terapiakäynnillä. Muutit ovatkin yksi vaihtoehto, jota löytyy laukustani aika usein. Etenkin meidän viisivuotiaamme pitää näistä, mutta maistuvat nämä eväänä hyvin myös yläkoululaisillemme, kun koulupäivä jatkuu pitkälle iltapäivään.


Kaupallinen yhteistyö Muutin kanssa.

Luomulaakso kiittää Muutia yhteistyöstä.


Luomuinen Muuti-arvonta!

Olenkin iloinen, että Muuti antoi minulle mahdollisuuden järjestää luomuisen Muuti-arvonnan lukijoideni iloksi. Arvottavana on yhteensä kolme laatikkoa Muuteja.  Kaikissa pakkauksissa 8 kappaletta herkullisia sosepusseja. Makuina suloisen herkullinen luomuporkkanaa, -mangoa sekä -tyrnisosetta sisältävä Orava ja Voimaa uhkuva Leijona, joka maistuu ihanasti luomuporkkanalta, -mangolta sekä -tyrnisoseelta. Muuti-sarjan uusin tulokas, Kirahvi löytyy paketista myös ja ihastuttaa maistelijansa luomubanaanilla, -päärynällä  -omenalla sekä luomuriisiproteiinilla. Hännänhuippuna vielä mahtava Fantti, joka sulattaa sydämet makoisilla luomuvadelmilla, -päärynöillä ja- banaanilla.

Luomuinen Muuti-arvonta!

Kaksi laatikollista Muuteja on arvottavana täällä blogissa (ja yksi laatikollinen Intagramin puolella.)

Jokainen laatikko sisältää 8 luomuista Muuti-pussia, kaksi kutakin makua.  Arvontaan osallistumisaika päättyy torstaina 7.2. keskiyöllä. Itse arvonta suoritetaan samaisen viikon viikonloppuna ja arvonnan kaksi voittajaa ilmoitetaan viimeistään maanantaina täällä blogissa.

Katsothan tarkkaan, että naputat sähköpostiosoitteesi oikein, jotta voitosta kertova viesti varmasti tavoittaa sinut. Mikäli voittajaa/voittajia ei tavoiteta viikon kuluessa arvotaan uusi voittaja/voittajat.

Blogi-arvontaan voit osallistua näin: Kerro kommenteissa oletko maistanut Muuteja jo aiemmin ja jos olet, mikä on suosikkimakusi.  Ja jos haluat lisätä mahdollisuuksiasi voittaa, niin käyhän ihmeessä kurkkaamassa myös Luomulaakson-instatilin arvonta. Osallistua voit sielläkin!



Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


49 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.