Arki,  Ihanat asiat

Paketti ystävältä

Kurjaa on, kun paras ystävä asuu niin kaukana, että emme kovin usein voi nähdä. Ystäväni Eve on italialainen, mutta asuu Saksassa miehensä kanssa. Tapasimme tai oikeastaan luimme toisistamme muutama vuosi takaperin ja ystävyytemme alkoikin  vuosien takaisesta Facebook päivityksestäni. Jo ennen tuota merkittävää päivitystä hän oli myötäelänyt lemmikkikanimme kuolemaa ja ollut muutenkin läsnä, vaikka emme olleet koskaan nähneetkään. Tuosta ei mennyt kovin kauaa, kun Eve tulikin miehensä kanssa kylään Suomeen ja olemmepa me jouluakin yhdessä ehtineet jo viettää.

Tuntui luontevalta myös pyytää heidät nuorimmaisemme kummeiksi ja Eve onkin pikkuisemme sylikummi.

Ystävyytemme ei ehkä alkanut sillä perinteisimmällä tavalla, mutta sillä ei liene väliä. Aika ajoin harmittaa, että emme voi kovin usein nähdä. Onneksi on sähköposti – ja Facebook. Jos aika ajoin jaksankin Facebookin haitoista nurista, niin ainakin yhden mahtavan asian se on elämääni tuonut. Ilman Facebookia emme olisi varmaan koskaan Even kanssa edes tavanneet.  Joskus asiat ovat kiinni pienistä päätöksistä.

Paketti ystävältä

Ehkä ihaninta on, kun paras ystävä muistaa paketilla. 🙂 Vähän aikaa sitten ovellemme tupsahti ihanaakin ihanampi paketti. Kuvissa jo aiemmin vilahtanut Maxomorran pirteä keltainen luomupuuvillainen paita tupsahti sieltä, mutta paketista löytyi vielä jotakin paljon mahtavampaa!

kuva_lautanen02

Eve oli tehnyt meille lautasia ja kulhoja! Aiemmin hän on neulonut lapsillemme ihanat dinosauruspehmot ja tekipä hän nuorimmaisemme ristiäiskakkuunkin koristeen ihan tilaustyönä. Samanlaista koristetta ei olekaan kenelläkään muulla ja koriste on sellainen kuin on siksi, että  se viittaa yhteen poikamme nimistä.

kuva_evekakkukoriste

Ristiäiskoriste on tuossa yllä. Ei ehkä se ihan perinteinen nukkuva vaavi, mutta meidän näköisemme ja meille sopiva – vihreää tuttia myöten. Pikkuisemme ei nimittäin paljon muun värisiä tutteja ole näkynyt ja vihreä on muutenkin ollut se paljon käytetty väri. Antoivat muuten sairaalan lastenosastoltakin hänelle ensimmäiseksi tutiksi juuri vihreän! 😀

Luulenpa, että Eve on ihminen, joka osaa tehdä mitä vain haluaa. Hän on lahjakas monin tavoin, ihanan hauska ja lämminsydäminen ystävä, joka on valmis tukemaan ja auttamaan ja osaa myös ottaa apua vastaan.  Hän on ehkä yksi persoonallisimpia koskaan tuntemiani ihmisiä ja varustettu juuri sellaisella huumorintajulla, että hänen kanssaan tulee valvoneeksi pikkutunneille saakka ja nauramaan vatsat kippurassa sohvan nurkassa. Olen ylpeä siitä, että saan kutsua Eveä parhaaksi ystäväkseni.  ❤

kuva_evekortti

Eve on sydämeltään taiteilija. Onkin ollut ihana olla seuraamassa hänen luomisprosessiaan ja nähdä, kuinka arkisetkin astiat muuttuvat suloisiksi ja kuinka hellyttävät sukkaeläimet heräävät henkiin hänen taianomaisten sormiensa kosketuksesta.

Olemme hänen töitään antaneet lahjoiksikin. Eve onkin mestari tekemään tilaustöitä ja hänen intonsa ja huomaavaisuutensa ei ulotu vain tuotteeseen vaan myös yksityiskohtiin. Onpa häneltä lähtenyt tilaustyönä hämähäkkiaiheinen paketti pienelle tytölle ja pakettiin oli pyydetty laittamaan mukaan kortti, jossa lukisi  “With love from The Spider Queen”.  Tuosta hetkestä lähtien Eve onkin saanut tytöltä aina välillä Hämähäkkikuningattarelle osoitettuja viestejä.

Even suloisen valloittavia töitä voi muuten käydä kurkkimassa Etsyssä sekä hänen blogissaan.


web statisticsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.


8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.