Arvonta

Luomusuklaa-arvonta!

Muutama päivä sitten lupasin uuden arvonnan ja tässä se nyt on!

Mikäpä olisikaan parempaa kuin pimenevä syysilta, hyvä kirja ja herkullinen luomusuklaa. Vielä kun talosta löytyisi takka niin tunnelma olisi aika täydellinen. 🙂

Noiden ajatusten saattelemina astumme askelen verran lähemmäs tuota houkuttelevaa mielikuvaa, sillä arvottavana on kaksi Goodion mahtavan herkullista raakasuklaalevyä. 71% Velvet sekä 65% Cool Mint.

Goodiota muuten myydään tätä nykyä jo aika monessa lähikaupassa sekä verkkokaupassa – kuten vaikkapa Raakatorilla.

Luomusuklaa-arvonta!

Arvontaan voit osallistua, jos olet Luomulaakso-blogin lukija eli seuraat blogia jollain seuraavista tavoista:  Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin, Blogit.fi, Pinterest, Instagram tai Blogipolku.

Ohjeet arvontaan osallistumiseen ovat seuraavanlaiset:

1. Seuraa (ellet jo niin tee) Luomulaaksoa, jollain näistä tavoista:  Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin, Blogit.fi, Pinterest, Instagram tai Blogipolku

2. Kerro tämän postauksen kommenteissa, mitä kautta seuraat blogia. Kerro myös, oletko maistanut Goodion suklaita aikaisemmin ja mikä on lempisuklaasi.

Arvonta päättyy kuun lopussa eli 30.9.2015 on viimeinen mahdollisuus arvontaa osallistua.

Voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse voitosta eli katso, että jätät toimivan sähköpostiosoitteen kommenttien s-posti riville. Osoite ei luonnollisestikaan näy muille kuin minulle.

Mikäli en tavoita voittajaa kahden viikon kuluessa arvonnasta, suoritan uuden arvonnan.

Onnea!


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.


63 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.