Kokemuksia luomu-/ekotuotteista,  Luomu,  Luomu/Ekokauppa

Mitä opettajalle lahjaksi?

Mitä opettajalle lahjaksi?Koulut ovat melkein lopussa. Vielä viimeinen rutistus kevätjuhlien kanssa ja sitten tämä kouluvuosi onkin pulkassa. Jo parisen viikkoa sitten pähkäilimme, mitä ihmettä antaisimme opettajille tänä vuonna. Jotenkin olisi taas mukava huomioida se iso työ, jota he meidänkin lastemme kanssa tekevät. Myös erilaiset iltapäivälehdet ovat jaksaneet tehdä listojaan ja kyselyitään koskien opettajien mahdollisia lahjoja.

Päällimmäiseksi noista jutuista jäi se, että ”roinaa” kertyy nurkkiin yhdellä jos toisellakin eli kaiken maailman vaaseja ja koristekissoja riittää jaettavaksi vielä toiselle ja kolmannellekin sukupolvelle. Moni tuntui kuitenkin pitävän herkkulahjoista  – tosin eivät niistäkään kaikki pitäneet…  Totta kai tässäkin asiassa riittää mielipiteitä laidasta laitaan eikä kukaan voi pitää kaikesta. Vikaan voi mennä, vaikka kuvittelisi keksineensä hyvänkin lahjaidean.

Itse ajattelimme tänä keväänä antaa jotain, joka täyttäisi sydämen lämmöllä ja toisi pienen herkkuhetken kesäloman alkumetreihin, mutta ei jäisi nurkkiin lojumaan ja keräämään pölyä. Niinpä päädyimme hankkimaan Arctic Chocin käsintehtyjä luomukonvehteja. Tänään rasiat peitellään kääreisiin, jotta ne sitten olisivat valmiina suurta päivää varten. Tosin Arctic Chocin rasia on kaunis ja toimiva ilman mitään lisiä ja nauhalla varustettuna se on lahjapaketti jo ihan sellaisenaan, mutta lasten kanssa on mukava tehdä pienet lisät noihin ja siten hekin pääsevät osallistumaan.

Nyt vain toivomme, että lahjan saajatkin tulevat pitämään valinnastamme.


shopify visitor statisticsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.