Arki

Lehtikäärmeitä ja vaahtokylpyjä

Kuva_lehti1

Syyslomaviikkomme on hujahtanut ohi nopeasti. Iso ilo oli, että mieheni sai järjestettyä lomansa samaan aikaan.

Lomalla onkin tehty remonttia, laittettu vähän erilaista ruokaa, katsottu elokuvia, pelattu lautapelejä ja  pihakin on taas pikkuisen valmiimpi ottamaan  talvea vastaan.

Tänä vuonna lapset ovat  innolla haravoineet ja aloittaneet työt ihan ilman eri pyyntöä. Innoituksena oli varmaankin pihalle muodostunut lehtikäärme, joka kiemurtelee kohta jo koko pihan halki. Hauskempaahan se on haravoida lehtikäärmeitä kuin tavallisia kasoja! Harmi vain, että  kuvaa ei voi ottaa ylhäältä päin. Muutos tämä on siihenkin, että ennen meillä haravoitiin Mörkö-kasoja. 🙂

Taapero on alkanut nauttia kovasti pesuvatikylvetyksistä ja viihtyykin istumassa vadissa varsin hyvän
aikaa. Kivahan se on leikkiä dinoilla ja ihmetellä valkoista vaahtoa. Monesti poika onkin alkanut pyytää kylpyä jo ihan itse heti, kKuva_bala1un hiukankaan lähestymme kylpyhuoneen ovea ja monesti pyykkikoneen täyttämisen jälkeen suuntaammekin kylpyyn ja ihan aluksi pitää laskea dinot.

Pyykkikoneen täyttäminen on muuten yksi pikkuisen lempipuuhia – vaatteiden lajittelu ei ehkä vielä suju ihan niin kuin pitäisi, mutta into tekemiseen korvaa senkin. Ja äitihän tunnetusti on sitä varten, että pyykit eivät värjäydy hassuiksi.


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.