Arki,  Joulu

Jouluvalmisteluja ja verikokeita

Jouluvalmistelut pyörähtivät ensin todella vauhdikkaasti käyntiin, mutta hyytyivät sitten perheen flunssaviikolla ihan kunnolla. Nyt alkaa olo olla parempi, vaikka kunnossa ei vieläkään ole kukaan.

Jouluvalmisteluja ja verikokeita

Alku viikosta saatiin olohuoneen ikkunanväli somistettua ja lasten toiveesta sinnekin katkottiin IKEAn tekokukkaa ja koristeltiin muutamalla jouluisella koiralla sekä punaisella helminauhalla. Ihan kiva siitä tuli, mutta ikävä kyllä kuvat ei tee oikeutta ikkunan välille sitten millään. Niistä vain puuttuu jotain.

Jouluvalmisteluja ja verikokeita

Piparitalo oli tarkoitus saada tehtyä loppuun keskiviikkona, mutta hyvät suunnitelmat eivät auttaneet, kun yön aikana kipeytyi oikean jalan pohje, aamulla näkyi vähän turvotustakin ja käveleminen oli kivuliasta. Eipä siinä auttanut muu kuin haudata jouluvalmistelut taas hetkeksi, soittaa lääkäriin ja suunnata sitten sinne. Edessä oli taas verikokeet veren hyytymisarvojen selvittämiseksi. Tulokset saan tänään myöhemmin ja niistä pitkälti riippuu, millainen joulu meillä on edessä ja totta kai jalan tilannetta piti ja pitää edelleen seurata. Asiat kun voivat muuttua hyvinkin nopeasti.

No, veritulppaepäilyistä huolimatta keskiviikko iltana kävimme Hyvinkään Joulurekossa, teimme viimeiset ostokset joulua varten ja päätimme yrittää olla murehtimatta asioita ja järjestellä joulua iloisin mielin. Aika hyvin se lopulta sujui. Jospa tänään saisimme sen piparitalonkin loppuun. 🙂

Jouluvalmisteluja ja verikokeitawebsite statisticsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


6 Comments

  • Maria/Luomulaakso

   Näitä tulee aina muutaman kerran vuodessa. Onneksi ei ole vielä uudemman kerran tärpännäyt. 😀 Koskaan ei kuitenkaan voi etukäteen tietää ja kyllä se aina arkea vähän heiluttaa, kun miettii mitä seuraavaksi ja kuinka hoitaa kaikki järjestelyt, jos lähtö sairaalaan tulee.

   Onneksi nytkin kävi hyvin. 🙂 Ihanaa joulua teille, Kati. 🙂

 • marketta

  Sellasta tämä elämä vaan on; joulu tulee ja menee, vaikka mitä sattus! Toivottavasti se kinttu vaan vähän ”kiukuttelee” , eikä mitään sen vakavampaa.
  Kivat haukuthan siellä ikkunan välissä on! =D
  Oikein mukavat joulut sinne teille!

 • Jael

  Tsemppejä että jouluna olo on parempi Maria. Ja flunssatkin vähemmän voimakkaita.
  Hauva näyttää ihan oikealta!
  Oikein hyvää joulun aikaa perheellesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.