Arki,  Joulu

Joulukatastrofien jälkeen tuli joulu sittenkin

Kaikkien isompien ja pienempien joulukatastrofien jälkeen pääsimme taas jatkamaan jouluvalmisteluja. Lääkäri soitti eilen. Toivotti hyvää joulua ja sanoi, että kaikki kunnossa. 🙂 Saimme parhaan joululahjan ikinä ja noiden sanojen myötä tulvahtikin meidän kotiimme joulu.

Joulukatastrofien jälkeen tuli joulu sittenkin

No, tekemistä toki oli paljon, mutta niistä selvittiin. Piparitalokin nousi harjakorkeuteen iltasella ja projektista muodostui koko perheen yhteinen, kun lapsetkin halusivat kokeilla pursottamista ja sanoipa mieheni, että ensi vuonna hän haluaa piirtää erilaisen piparitalon ja siitä alkoikin ideoiden heittely.

Jokaisella oli jokin oma idea ja kuulostaa siltä, että ensi vuonna meillä taitaakin nousta piparitalo, jota asuttavat niin Cthulhu kuin siilikin ja talon katon pitää olla vinossa. Ideat ehtivät onneksi vielä hautua melkein vuoden päivät, mutta varmaa jo on, että että tuleva rakennelma saattanee aiheuttaa harmaan hiuksen, jos toisenkin! 😀

Iltasella olimme kuitenkin aika hyvässä vaiheessa  kaikkien asioiden kanssa ja lapset pääsivät nakertamaan ystävämme Saksasta lähettämiä joulupukkeja. Joulupukit on pakattu aina niin hienosti, että ne selviävät koko matkan ilman ainuttakaan halkeamaa ja lasten ilmeet ovat onnelliset, kun hampaat pääsevät vihdoin iskemään kiinni suklaiseen joulupukkiin.

kuva_joulupukit


shopify analyticsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


4 Comments

 • Kati

  Mukava kuulla, että asiat oikeni! Meillä on vähän sama meno kuin teillä, vaikka en siitä blogissa kirjoitakaan. Ymmärrän hyvin tunteesi. Ihan varmasti paras joululahja!

 • Teresa Sjönberg

  Ihana että teille laskeutui joulurauha. Harmittelin kun en ollut joulupaussia ennen käynyt toivottamassa teille joulun toivotuksia! Eli nyt hyvää ja rauhallista joulua! Nauttikaa ihanasta joulusta! Suloisia nuo pukit! Tuliko teille muumitalo?

  • Maria/Luomulaakso

   Kiitos. <3 Samaa harmittelin itsekin, kun tajusin, että elämä heitti sellaiset esteet tielle, että oma blogikierrokseni jäi kokonaan tekemättä. Nyt onneksi alkaa helpottaa ja kommentoimaan ja päivittämäänkin pääsen, kun pääsen kirjautumaan blogiini sisään. Ihanaa alkanutta vuotta. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.