Arki

Haravointia ja uusia järjestelyjä

Tiistai meni pitkälti pihatöissä ja samalla päätin myös aloittaa suursiivouksen, joka sisältää aina myös uudelleen järjestelyjä. Uudelleen järjestely nousi ajan kohtaiseksi, kun jälleen kerran tuijotin sitä kirottua pakastimen säätönuppia, joka oli käännetty lähes nollille. Vieläkään en tiedä, missä ihmeen välissä tuo näppäräsorminen pikkukaveri siihenkin oikein ehti. Sen verran ovelaksikin on jo tullut, että kulkiessaan turvaporteista hän muistaa myös sulkea ne perässään eli ihan heti ei selviä onko taapero itä- vai länsisiivessä (no, tämä on kyllä enempi etelään, mutta länsisiipi kuulostaa hauskemmalta 😀 ) taloa.

Haravointia ja uusia järjestelyjä

Talomme on L-kirjaimen muotoinen ja niin paljon iloa ja hyötyä kuin pitkästä talosta onkin niin taaperon kohdalla tämä kyllä mättää ja pahasti! Pitää ehkä kohta harkita valvontakameroiden asentamista, jotta tiedämme, mitä talossa oikein tapahtuu!

No, ehkä ei sentään, mutta “leipomon” järjestyksen päätimme muuttaa, jotta pakastin saadaan sellaiseen paikkaan, etteivät pienet sormet siihen jatkuvasti yllä. Muutos ei vain ole mitenkään hauska, sillä se edellyttää muun muassa parin seinäkaapinkin siirtoa ja se nyt vain ei ole kovinkaan mukavaa puuhaa.

Jotain ihanaakin tuli kaiken näiden ajatusten myötä. Koti alkaa tuntua hetki hetkeltä enemmän jouluiselta. Etenkin, kun mieheni antoi minulle viikonloppuna lahjaksi jotain, jota olin kovasti toivonut ja samalla se ratkaisi meidän säkkipimeän huoneen ongelmankin. Siitä lisää, kun saan viimeisenkin osan paikoilleen ja kuvat otettua. 🙂


hit counterSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


6 Comments

 • 60luvunnahkahousut.com

  Mulla ollut vähän samoja “oireita”. Tekis mieli järjestää taas kaikki uusiks suursiivouksen myötä. (tosin mun suursiivous kestää kaaauan kun into loppuu lyhyeen) Ja joulu välkehtii aina välillä täälläkin, ainakin mielessä. Toivottavasti pakasteet sentään “pelastuivat” 🙂

  • Maria/Luomulaakso

   Pakasteet pnneksi pelastuivat. Olin jo oppinut, että pakastinta pitää katsoa aina ohi mennessä ja välillä muutenkin. Se oli kuitenkin aika raskasta ja kamalan ikävää. Järjestyksen muuttaminen oli helpompi ratkaisu ja vähensi stressiä.

 • Johanna

  Tavaroiden siirtely on aika työlästä. Toisaalta on mukavaa saada koti uuteen uskoon. 🙂 Jännityksellä odotan, mikä se lahja oli! 🙂

  Meilläkin odottaa siivoukset, muttei tarvitse vaihtaa huonekalujen paikkaa. Ajattelin jättää ne marraskuuhun, kun muuten me ehditään ennen joulua sotkea kaikki uudelleen. 🙂 Mutta paljon olisi meilläkin tehtävää, siis muutakin kun joulusiivo.

  Aurinkoista keskiviikkoa! 🙂

  • Maria/Luomulaakso

   tavaroiden siirtely käy tosiaan työstä. Nautin uusista järjestyksistä ja samalla saa niin kätevästi siivottuakin! 🙂

   Ajattelin aloittaa nyt sellaisen isomman siivouksen ja ennen joulua sitten selvitään ihan vain sillä tavallisella kuurauksella – ainakin suunnilleen.

   Aurinkoista maanantaita! 🙂

 • Saara

  Teidän taaperon menemisistä huomaankin, että onpas kätevää, että meillä on osa talosta vielä remppaamatta. Pysyy 3-vuotias paremmin lapasessa, kun ei ole niin paljoa lääniä käytettävissä.
  Onnea vaan turvaketjujen ja muiden systeemien kanssa 🙂 Itse asiassa otin puheeksi meilläkin nuo turvaketjut ulko-oviin. Olisi varmaan fiksu teko.
  Ja ylimmäisestä kuvasta tulikin mieleeni, että minunkin piti haravoida tällä viikolla. Enpä ole sunnuntain jälkeen harvaan koskenut. Pitäisi varmaan lähteä ulos…

  • Maria/Luomulaakso

   Kyllä olisi helpompaa, jos puolet talosta olisi kiinni. Nyt tuntuu, että muuta ei ehdikään kuin juosta tuon kahlekuninkaan perässä. Ei ole olemassa porttia tai ovea, joka pidättelisi ja tuntuu, että kaikki asiat kiinnostavat ja ihan kaikkea on pakko päästä näpläämään. Apuvälineetkin ovat jo kovassa käytössä. 😀

   Turvaketjut ovat kyllä meidän arjen pelastajat. Olivat silloin keskimmäisen ollessa pieni ja nyt. Ei tarvitse ainakaan tuon asian vuoksi olla sydän syrjällään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.