Eko-/Luomuvaatteet,  Kokemuksia luomu-/ekotuotteista,  Lapsille

Frugin luomulaatuiset lastenvaatteet

T_frugi1

Frugin lastenvaatteet mielyttävät silmääni kovasti.

Pyrin suosimaan kotimaista, jos se vain on mahdollista, mutta Frugin lastenvaateet tekevät ison poikkeuksen tässä asiassa. Frugin lastenvaatteet ovat kotoisin Isosta-Britanniasta ja jotenkin ne vain ovat päätyneet meidän vaatekaappiimme. Muutamia Frugin ihanuuksia olen löytänyt ihan suomalaisista verkkokaupoista, mutta pääasiassa olen tilannut Frugin vaatteet suoraan Englannista – lähinnä siksi, että suomalaisten verkkokauppojen valikoima on ollut onnettoman pieni ja koot lopussa. Frugin vaatteisiin muuten sopivat hyvin myös kestovaipat, sillä vaatteet on leikattu kestovaippoja silmällä pitäen. Frugin valikoimiin kuuluvat lastenvaatteet vauvasta aina kymmenvuotiaisiin asti. Myös kestovaippoja ja imetysvaatteita löytyy.T_frugi2

Taapero käyttää atooppisten iho-ongelmiensa vuoksi yksinomaan luomulaatuisia vaatteita, jotka helpottavat oireitahuomattavasti ja parhaimpina aikoina iho onkin ihan kunnossa – pikkuisen vain kuiva, mutta ei rikki ja vuotava. Huonoimpina aikoinakaan iho ei mene samalla tavalla rikki kuin silloin, kun emme luomupuuvillaisia vaatteita käyttäneet. Hyvä juttu, että näin iso apu löytyi nopeasti.

Iloinen yllätys oli sekin, että tässä syksyn aikana tulin osallistuneeksi hetken mielijohteesta Frugin järjestämään kilpailuun ja 100 punnan voitto osui kohdalle! Yllätys oli ihana kaikin puolin, mutta suuremmaksi sen teki se, että olin täysin unohtanut koko kilpailuun edes osallistuneeni! Niinpä pääsin ostamaan pojalle hiukan vaatetta varastoon ja nyt meidän vaatekaapissamme odottaakin kaikenlaisia Frugi-ihanuuksia.

T_frugi3
Vielä täytyy mainita Frugin asiakaspalvelukin olevan mahdottoman hyvä ja frugimaisen ihana. Sen tietää vasta kun kokeilee! ☺

Suomessa Frugin vaatteita myyvät ainakin Ekoipana ja Pienten Parhaaksi.shopify analytics ecommerceSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.