Arki

Arkisia asioita ja yllättäviä käänteitä

Tänään päivämme alkoi hiukan tahmeasti. Yö oli ollut hankala, sillä pikkuinen oli pyörinyt, kierinyt ja potkinut unissaan sekä heräillyt niin monesti, että en enää edes tiedä kuinka usein. Puolesta yöstä eteenpäin  ei vain nukkuminen tuntunut sujuvan niin kuin yleensä. Aamu kuitenkin kirkastui, kun kipaisimme Mattilan luomutilalle noutamaan tilaamamme luomumansikat. Niitä piti napostella jo heti autolla ja kyllähän ne kummasti päivää piristivät. 🙂

Arkisia asioita ja yllättäviä käänteitä

Huomista ristiäisreissua varten piti kuitenkin vielä käydä hakemassa kaupasta uusi pieni kylmälaukku, sillä edellinen oli hajonnut käsiin jokunen kuukausi aikaisemmin ja vasta nyt, matkan kynnyksellä heräsimme siihen, että taloudesta ei todellakaan löytynyt enää sopivan kokoista kylmälaukkua pienten eväille. Niinpä käänsimme mansikkamaisteluiden jälkeen auton nokan kohti Prismaa ja lähdimme metsästämään uutta kylmälaukkua, jonka onneksi löysimme aika nopeasti. Se ei valitettavasti ollut ihan sellainen kuin olisin toivonut, mutta ajanee asiansa, kun ei parempaakaan tullut vastaan ja aikaa suuremmille etsinnöille ei nyt ollut.

Kävimme myös tervehtimässä pikaisesti veljeäni ja kurkkaamassa hänen hienosti kasvuun lähtenyttä puutarhaansa. Salaatit ja yrtit olivat venyneet huimasti sitten viime kerran ja laatikot olivat ihanan vehreät. Ja rikkaruohottomat. Onni on kun mullan voi kaataa laatikoihin multasäkistä eikä pari vuotta pihalla seisseestä multakasasta. Ihan kateeksi käy. 🙂

Arkisia asioita ja yllättäviä käänteitä

Päivän aikana tapahtui  jotain, joka aiheutti meistä useammalle aikamoisen sydänpysähdyksen ja pyörii nytkin päässäni niin isosti, että kirjoittaminen tuntuu hirveän vaikealta.  Maanantaina avaan teille asiaa enemmän, kun olen saanut asian järjestykseen omassa päässäni ja tilanne rauhoittuu eikä tunnu enää tältä kuin nyt. Sen verran kuitenkin sanon, että tarkistakaahan lastenne turvaistuimet. Tarkkaan. Joka kerta. Älkää tehkö poikkeuksia. Ja tarkastakaa sitten vielä uudelleen.  Joskus asiat ovat pienestä kiinni ja jälki voi olla pahaa.


shopify analyticsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.