Yleinen

Twitter-tili aukeni

Luomulaaksossa päätettiin, että vihdoin olisi aika avata Twitter-tili. Niinpä tänään, ystävänpäivän kunniaksi, aukeni silmieni edessä Twitterin kummallinen maailma, jossa kaikki pitää osata sanoa niin turkasen lyhyesti!

Twitter kokonaisuudessaan on minulle hyvin vieras kapistus, mutta muutama twiittikin on saatu jo aikaan. Ajan kanssa varmaan helpottuu tuon käyttö, mutta kyllä täytyy sanoa, että toistaiseksi Facebook tuntuu niin kovin paljon kotoisammalta – ehkä siksikin, että siellä saa olla vaikka kuinka rönsyilevä sanomisissaan.

Kaikenlaista uutta on kuitenkin aina hyvä oppia.  Ja vielä parempi on, että oppi on mennyt perille ennen kuin lapset jonain päivän ilmoittavat, että haluavat avata oman Twitter-tilinsä. 🙂

Kotiäidin Luomulaaksoa voi seurata nyt useammalla eri tavalla. Vasemmasta sivupalkista löytyvätkin tarvittavat tiedot blogin seuraamiseen niin Facebookin, Twitterin, Blogilistan, Bloglovinin kuin Googlen käyttäjäraadinkin kautta.

Mainittakoon myös, että Luomulaakson Ruokakorilla on nyt oma Pinterest-sivu, joka pikku hiljaa kasvaa uusien reseptien kuvilla.


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.