Arki,  Kumppanuuskasvit,  Puutarha

Syksyn keskellä kesäisin ajatuksin

Vaikka nyt eletäänkin jo myöhäistä syksyä, niin ajatukset karkaavat jo ensi kesään ja satokauteen. Siinä varmaan auttoi sekin, että viime päivät olen miettinyt toisten REKO ryhmän ylläpitäjien kanssa tuottajia ja satokausia.

Samalla ajattelin vihdoin julkaista tämän jo pitkään kokoamani listan kumppanuuskasveista.  Vuosien saatossa huomasin keränneeni eri lähteistä paljon tietoa kumppanuuskasveista ja mikäpä olisi hauskempi idea, kuin liittää ne osaksi Luomulaaksoa. Listaa pääset kurkkimaan tästä.

Nyt tuulen tuiverrellessa ja sateen piiskatessa ikkunaruutuja voi hyvin syventyä ajatuksineen puutarhan kevääseen ja valita jokaiselle kasville juuri sen parhaan kumppanin.

Vaikka ajatukset matkaavatkin välillä jo kesään niin syksyisen harmauden keskellä on nyt ikävä kuvankaltaista syksyn väriloistoa. Se meni tänä vuonna kovin nopeasti ohitse eikä märkä ja kurainen piha ei ole kovinkaan kaunis.

Syksyn keskellä kesäisin ajatuksin


free hit counterSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.