Luomu,  Luomu/Ekokauppa,  Luomutila,  Yhteiset asiat

Haluaisitko mainostaa ilmaiseksi luomutilaasi Luomulaaksossa?Viime aikojen ikävät uutiset lopettavista luomutiloista sekä luomu/ekokaupoista saivat minut mietteliääksi. Tilallisen tai pienyrittäjän arki ei ole helppoa.

Luomu on meidän perheellemme aivan erityisen tärkeä asia, joten noiden ajatusten keskellä mieleeni nousi idea ja kirjoitin tämän postauksen.


Julkaistu alunperin lokakuussa 2016.


Mitä Luomulaakso on?

Luomulaakso on jo noin 10 vuoden ajan ollut intohimoinen harrastukseni, joka kattaa useampia minulle tärkeitä aiheita aina luomuruuasta puutarhaan ja erityislapsiarkeen. Lukijoissa on paljon eri ikäsiä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia, joista moni löytää Luomulaaksosta juuri sen itselleen mieluisimman aiheen.

Samalla Luomulaakso on sellainen positiivinen sivusto, jolla toivon voivani tehdä maailmasta vähän paremman paikan. Luomulaakso on niin oma henkireikäni omaishoitajuuden keskellä kuin myös tapani tuoda esiin upeita luomutuotteita ja -tuottajia, tarjota vertaistukea erityisvanhemmuudessa ja kulkea kohti ekologisempaa elämää elämämäntilanteesta riippumatta. Luomulaakso on kaikkea sitä, mikä on minulle tärkeää.


Linkkilistat ja mainospaikat

Luomulaaksosta on jo vuosia löytynyt erilaisia linkkilistoja mm. luomutiloille ja ekokauppoihin. Vuosia sitten koin luomutilojen ja kauppojen löytämisen hyvin vaikeaksi ja halusin, että niiden löytäminen olisi muille helpompaa. Syntyi linkkilista, joka myöhemmin hajosi luomutilojen osalta maakuntien mukaan moneksi pienemmäksi listaksi, josta on helpompi etsiä oman alueensa luomutiloja.

Luomu- ja ekokaupat ovat ainakin toistaiseksi yhdessä listassa. Myös ekolomille ja REKO-lähiruokarenkaille on omat listansa.

Linkkilistojen lisäksi blogissa on myös mainoksia ja olisi mukava, jos noista blogimainoksista olisi monelle iloa.  Näistä ajatuksista sekä halusta auttaa tämä idea sitten lähti.


Haluan tarjota niin ilmaista mainostilaa kuin paikkaa linkkilistassa luomutiloille ja erilaisille pienille eko/luomuyrityksille.Mikäli haluat mainostaa ilmaiseksi yllä mainitun kaltaista elinkeinoasi, laita minulle viestiä ja kerro tilastasi/yrityksestäsi.

Mainosta varten tarvitsen mielellään 300×250 kokoisen bannerin.  Jokainen bannerimainos on vähintään kuukauden kerrallaan blogissa kävijöiden ihasteltavana ja lisäksi jakaisin mainoksesi enemmän kuin mielelläni myös somekanavissani: mm. Instagrammissa ja Facebookissa.

Bannerisi voi olla perinteinen mainos tai se voi sisältää vaikkapa alekoodin lukijoille. Mikä vain parhaiten sinulle sopii. Toteutustapoja on monia.

Mikäli innostuit ajatuksesta, niin laita minulle sähköpostia osoitteseen maria(at)luomulaakso.fi. Mainospaikkoja on tarjolla 2 per kuukausi.

Mikäli mainos ei ole sinun juttusi, niin ilmianna tilasi/yrityksesi Luomulaakson linkkilistaan.

Kiitos, että olet olemassa. ❤️Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.