Veritulppa,  Yleinen

Sananen blogeista sekä ISO KIITOS!

Parin viime viikon aikana on tapahtunut jos jonkinmoista. Luomulaakso on saanut uuden ilmeen, samoin  Ruokakori ja reseptejäkin sinne on tupsahdellut aika hyvään tahtiin. Kreetalaisen/kreikkalaisen ruuan lisäksi sieltä löytyy nyt myös juureen leivottujen leipien reseptejä sekä kotimaisia perinneleivonnaisia. Mustikkakukot ja mettäkakot ovat tulleet hyvin tutuiksi ja kokeiltavien listalla on monta muutakin! ”Leipomossa” pöllyävät taas jauhot  useampana päivänä viikossa!  Tämä kaikki tuntuu hyvältä.

On ollut mukavaa kotitöiden lomassa istahtaa koneelle ja naputella blogipäivityksiä ihan melkein säännöllisesti. Pikkuinen onneksi vielä nukkuu päiväunia – ainakin lyhyitä sellaisia – joiden aikana pääsee vilahtamaan koneelle, jos ei ole jotain hirveän kiireellistä tehtävää. Lääkäri sitä paitsi sanoi, että jalkoja pitää muistaa lepuuttaa, etteivät säryt ylly liian koviksi. Siinäpä oiva syy päivittää blogia! ☺

Erityisen iloinen ole noista luomukauppa- ja luomutilalistoista. Ne ovat jo pitkään kummitelleet takaraivossa ja muistutelleet olemassaolostaan ja siitä kuinka auttamattoman vanhoiksi ja päivittämättömiksi ovat muuttuneet. Onneksi ne nyt ovat ajan tasalla taas. Vanhalta listalta oli hävinnyt moni. Se oli ikävää, mutta onneksi tilalle oli tullut uusia!

Uudet listat ovat muuten myös huomattavasti kattavammat kuin aiemmat ja tarkoitus olisi myös aina sopivan hetken tullen googlailla ja etsiä lisää listattavaa. Ihanaa olisi myös, jos pääsisi tutustumaan jokaiseen luomukauppaan ja tilaan, joka listalla on. Mahdollisuuksien mukaan ajattelin päästä joitakin tulevaisuudessa kurkkimaan. Kaikki riippuu aika paljon sijainnista tai siitä, mitä tuotteita esimerkiksi verkkokauppa sattuu myymään. Mutta toivotaan, että niin kävisi.

Joka tapauksessa kaikki tuntuu nyt taas jotenkin uudelta, ihanalta ja tästä on hirveän mukava jatkaa! Pää tuntuu pursuavan ideoita ja eteen tupsahtaa erilaisia luomutuotteita, joista olisi mukava kirjoittaa.

Kuinka ihanaa olisikaan, jos olisi mahdollista kirjoittaa paljon enemmän kuin nyt! No, ehkä sitten kun  lapset ovat  isompia niin voin lepuutella noita jalkoja vähän enemmän.☺

Iso kiitos  teille kaikille, jotka jaksoitte pysyä matkassa ja käydä vilkuilemassa mahdollisia uusia päivityksiä, vaikka meni hurjan kauan ennen kuin blogi taas kaiken sairastelun ja muun jälkeen pääsi kunnolla jaloilleen! ♥ Olette ihania. ♥ Kiitos.


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.