Arki,  Ruoka

Sähkösavustin tuli taloon

Meillä on aina ollut tapana isomman lahjan hankkimisessa yhdistää erilaisia merkkipäiviä ja muistamisia “samaan pakettiin”, jos muistettava on toivonut tai tarvitsee jotain suurempaa ja arvokkaampaa hankintaa. Monesti myös useampi ihminen on ostamassa lahjaa, mutta ihan oman perheen kesken tehdään enemmän näitä merkkipäivän yhdistämisiä.

Nyt joulun taas lähestyessä, silmään on pistänyt postilaatikkoon tupsahtavat mainokset, jossa kehotetaan ostamaan kännykkä, joka maksaa vain 299 euroa ja montaa muutakin vähintään 100 euron tavaraa on niissä myynnissä. Tolkuttoman hintaisia tuntuvat lahjat nykyisin olevan.  Tosin eihän niitä ole pakko ostaa, vaikka varmasti niitä halutaan kaupata.

Sähkösavustin tuli taloon

Olen toivonut sähkösavustinta jo pitkään – samoin äitini. Niinpä pienen neuvonpidon jälkeen kesällä päätimme, että haluamme sellaisen yhteisenä, yhdistettynä lahjana ja viime viikolla vihdoin saimme kotiin savustimen kannettua. Kyseessä on siis kotimaisen Muurikan tehokkaampi versio.  Muurikalla lukeekin komeasti jo paketin päällä: “Suomessa suunniteltu, valmistettu ja 100% tarkastettu”.

Virallisesti meidän kuuluisi saada paketti vasta jouluna, koska myös joulupakettimme sisältyy siihen, mutta koska palamme halusta päästä sitä testaamaan, saimme luvan avata laatikon jo nyt. Niin ja siksi, että haaveilemme saavamme joulupöytään savustettua possua.

Tällä hetkellä jääkaapissa on sulamassa pala Kiven Säästöpossun luomupossua, jolla ajattelin savustuskokeilut aloittaa. Saa nähdä onnistunko totaalisesti pilaamaan herkullisen lihakimpaleen vai tuleeko lopputuloksesta oikeasti hyvää.

Kalaa odotan myös kovasti pääseväni savustamaan. Hankalinta onkin, että tällä hetkellä on hirveä into päästä kokeilemaan erilaisten raaka-aineiden savustusta, mutta eihän kaikkea voi tehdä kerralla!

Nähtäväksi jää  haihtuvatko unelmat savuna ilmaan. 😀

kuva_muurikka01


shopify traffic statsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.