Arvonta,  Blogiyhteistyö,  Kokemuksia luomu-/ekotuotteista,  Kosmetiikka/Hygienia

Rimita Prima luomuoliiviöljysaippuat ja arvonta

Olin onnekas ja sain testattavakseni perheyritys Rimita Greenin Suomen markkinoille tuomat Rimita Prima luomuoliiviöljysaippuat. Edellisestä kerrasta, kun meillä oli käytössä oliiviöljysaippuaa on luvattoman kauan. Silloin se oli kreikkalaista, mutta en epäillyt, etteikö Portugalin aurinkoisissa oliivilehdoissa alkunsa saanut oliiviöljysaippua voisi olla vähintäänkin yhtä hyvä.

Rimita Prima-saippuat sopivat koko kehon pesuun ja myös shamppooksi. Saippuoita on saatavilla kolmea eri vaihtoehtoa: hajusteetonta, laventelia sekä eukalyptusta. Kuten arvata saattaa, niistä laventeli on kesäinen, eukalyptus ihanan raikas ja hajusteeton tuoksuu vain puhtaalta.

Rimita Prima oliiviöljysaippuat tehdään luomusti viljellystä neitsytoliiviöljystä ja saippuan valmistuksessa käytetään  ns. kylmäprosessia, jotta kaikki oliiviöljyn hyvät ainesosat säilyvät. Oliiviöljyä on käytetty kautta aikain kauneudenhoidossa ja se on varsin hyvä apu myös atoopikoille. Näiden tietojen ja aiempien kokemuksiemme varassa lähdimmekin varsin luottavaisin mielin kokeilemaan hennon tuoksuvaisia saippuoita.

Saippuat ovat käsin valmistettuja ja pakattuja. Ne ovat saaneet suloisen yksinkertaisen kääreen ympärilleen. Ei mitään ylimääräistä  – vain napakasti taiteltu paperi ja simppeli vyöte, jossa lukee kaikki oleellinen. Inci-lista on lyhyt ja ytimekäs: Organic virgin olive oil, destelled water, sodium hydroxide, organic essential oil. Tuo listan viimeinen luonnollisestikin puuttuu hajustettomasta versiosta.

Vanhin  poikani oli meistä ainoa, joka käytti saippuaa hiustenpesuun, muut suihkussa tavalliseen tapaan. Pojan pää on aina ollut jonkinlainen kriisipesäke. Päänahka on jaksanut niin kuivua ja kutista kuin olla muutenkin hankala, mutta jo saippuakokeilun ensi metreillä tilanne muuttui ihan dramaattisesti. Poika huomasi eroa totuttuun jo parin päivän päästä aloitettuaan saippuan käytön ja nyt reilu pari viikkoa myöhemmin tilanne on upea. Niin kitinä kuin kutinakin on häipynyt ja kasvoilla on tyytyväinen ilme. Hän valitsi saippuakseen eukalyptuksen.

Rimita Prima luomuoliiviöljysaippuat ja arvonta

Koko perhe piti uusista saippuoista ja oli mahtavaa löytää jälleen todella hyvä oliiviöljysaippua. Täytyy muuten sanoa, että tämä on jopa parempi kuin se, jota muutama vuosi takaperin vielä käytimme. Eukalyptuksen ja laventelin tuoksut ovat varsin osuvat valinnat saippuoihin. Oma suosikkini noista on ehkä tuo eukalyptus, koska olen aina pitänyt sen raikkaan kevyestä tuoksusta. Perheemme herkkäihoisin puolestaan ihastui hajustamattomaan versioon, vaikka piti kyllä kovasti noista tuoksullisistakin versioista ja nekin sopivat hänelle hyvin. Kyseessä lieneekin hänen kohdallaan lähinnä tottumus valita aina se hajusteeton vaihtoehto kaikessa – silloinkin kun ei tarvitsisi.

Aika hyvä tuuri oli, että nämä saippuat löytyivät! Ne tulevatkin jäämään ihan pysyvästi käyttöön. Saippuoita löytyy netistä ainakin Greenlily-verkkokaupasta. Rimita Greenin sivuilta voi katsoa tarkemmat tiedot jälleenmyyjistä.

Kokeilun yhteydessä sain saippuoita arvottavaksikin.   Luomulaakson lukijoiden kesken arvotaan 5 saippuaa eli nyt on viidellä mahdollisuus voittaa kokeiltavaksi valtavan hyvä, luomulaatuinen oliiviöljysaippua! Arvottavana on kaksi hajusteetonta, kaksi laventelin tuoksuista sekä yksi eukalyptuksen tuoksuinen saippua. Viimeinen päivä osallistua arvontaan on perjantai 15.5. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse, kun olen suorittanut arvonnan.

Osallistua voi seuraavasti:

1 arpa:

  • Jätä kommentti  ja kerro mahdollinen toivomuksesi saippuan tuoksusta

2 arpaa:

  • Jätä kommentti  ja kerro mahdollinen toivomuksesi saippuan tuoksusta
  • Jaa tämä postaus tai tykkää/seuraa blogia Facebookissa tai Twitterissä.

3 arpaa:

  • Jätä kommentti  ja kerro mahdollinen toivomuksesi saippuan tuoksusta
  • Jaa tämä postaus
  • Tykkää/seuraa blogia Facebookissa tai Twitterissä.

Kaksi tai kolme arpaa tässä arvonnassahan tarkoittaa käytännössä sitä, että yhden on mahdollista voittaa useampi kuin yksi saippua, jos onni sattuu potkimaan oikein kunnolla.  🙂 Onnea matkaan kaikille! 🙂

 

Rimita Prima luomuoliiviöljysaippuat ja arvontashopify traffic statsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


31 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.