Arvonta,  Blogiyhteistyö,  Kokemuksia luomu-/ekotuotteista,  Kosmetiikka/Hygienia

Rimita GOLD-arganöljy sekä arvonta

Rimita Greenin saippuat testattuani uppouduin Rimita GOLD-arganöljyn ihmeelliseen maailmaan. Arganöljy oli minulle ennestään tuntematon ja niinpä suurella mielenkiinnolla tutustuin öljyn saloihin.

Rimita Greenin Rimita GOLD-arganöljy on valmistettu luomuviljellystä arganpähkinästä kylmäpuristamalla. Se on  lisäaineeton ja ekologinen vaihtoehto ihon hoitoon.

Öljy on varsin tehokas ja vaikka ensin epäilin, että se tuntuisi liian rasvaiselta edes yövoiteena käytettynä niin sainpa huomata olevani väärässä. Arganöljy on loistava tuote ja jo viikon käytön jälkeen huomasin ihoni olevan paremmassa kunnossa. Myöskin pikkuisemme ihon erittäin kuiviin kohtiin arganöljy on ollut varsin tehokas apu. Näin siitepölyaikaan iho nimittäin on reagoinut milloin mihinkin ja öljy pelasti meidät aina kriittisellä hetkellä, emmekä joutunet ainakaan vielä korkkaamaan kortisonivoidetta!

Rimita GOLD-arganöljy sekä arvonta

Arganöljyn kerrotaan myös häivyttävän arpikudosta, rauhoittavan auringonoton jälkeen ja sitä voi käyttää myös hiusten öljyhoitona sekä kuivan päänahan hoitoon.

Arganöljy sujahti iltarutiineihini varsin vaivattomasti ja olenkin suuresti nauttinut sen käytöstä. Se myös rauhoitti mukavasti auringossa kärähtäneitä poskipäitäni ja vei mennessään ikävän polttelun. Itse asiassa öljyä oli niin mukava käyttää, että se on päätynyt ihan pysyväksi osaksi iltarutiineitani ja tuntuu mukavalta ottaa muutama minuutti illasta itselle lapsiperheen arjen hälinän keskellä. Jotenkin tuntuu, että öljy on myös tasapainottanut imetyshormonien kourissa painivaa ihoani. Ei paha!

Arganöljy onkin osoittautunut aika korvaamattomaksi tuotteeksi ja voisi melkein sanoa sen tehoavan vaivaan kuin vaivaan. Kovettumat, kuivat ja karheat kohdat ihossa, kutiseva päänahka, auringonpolttamat – arganöljy tuntuu toimivan meillä näihin kaikkiin. Todella monipuolinen tuote eikä tarvitse kansoittaa hyllyjä monella eri putelilla, kun yksi tuote toimii näin hyvin niin moneen ongelmaan.

Rimita GOLD-arganöljyä voi ostaa ainakin verkkokauppa Greenlilystä, joka muuten myy myös ensin testaamiani erinomaisia Rimita Green saippuoita. Muut jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Sain kaksi pulloa mainiota arganöljyä arvottavaksi, joten nyt on mahdollisuus voittaa itselleen maan mainio tuote ihon hoitoon. Tässä vielä ohjeet arvontaan osallistumiseen.

1 arpa:

  • Jätä kommentti

2 arpaa:

Kesän kunniaksi arvonta-aika on nyt pidempi eli viimeinen päivä osallistua arvontaan on  30.6.2015. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse, kun olen suorittanut arvonnan. Onnea matkaan kaikille! 🙂

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

shopify analytics ecommerceSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


40 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.