TAIKINAJUURELLA LEIVONTA
Taikinajuuren tekeminen ei ole vaikeaa, mutta pahimmillaan se vaatii ajan lisäksi myös pitkää pinnaa, koska ihan aina juuren alkuun saaminen ei vain syystä tai toisesta onnistu. Onnistuessaan palkkio työstä on kuitenkin mahtava, joten ei kannata heti luovuttaa vaikka ensimmäinen tai toinenkin yritys taikinajuuren aikaansaamiseksi epäonnistuisi.
Taikinajuurella leipominen on mielenkiintoista. Juuren hoitaminen on sekin mukavaa. Jos minulta kysytään pitäisi jokaisesta keittiöstä löytyä oma taikinajuuri, joka parhaimmillaan siirtyy myös tuleville sukupolville.
One Comment
Päivi Karhapää
Ihana lukea ja kokea näitä juttujasi! Leipäjuuren ohjetta kaipasin mutta en saanut sitä auki! Mutta monta ihanaa juttua sain lukea ja reseptejä varmaan kokeilen kunhan saa tuon juuren tehtyä….