Arki,  Koti,  Rakentaminen/ Remontointi/ Sisustus

Remontti etenee

Viime perjantaina saapui keittiökuorma, jonka seurauksena tätä blogipäivitystäkin kirjoittelen varsin ahtaissa tunnelmissa. Toisella puolellani on keko kurpitsoita ja kesäkurpitsoita, kun taas toisella puolella kohoaa iso pino keittiönosia. Tuntuu, että kaikki muut ovat viime päivinä kaiverrelleet kurpitsoita, mutta me olemme keskittäneet jokaisen liikenevän minuutin remonttiin.

Remontti etenee

Tälläkään kertaa eivät IKEA -ostoksemme menneet putkeen vaan lastista puuttui yksi osa ja tilalle oli ilmestynyt jotain aivan muuta. No, lauantaina sitten ”kipaisimme” IKEAssa hoitamassa asian kuntoon, mutta remontti ei tuona päivänä pahemmin enää ehtinyt edetä ja Knehtilän luomutilan tapahtumakin jäi samaisesta syystä väliin. Harmitti.

No, jos jotain positiivista pitää lauantaista kuitenkin löytää niin saimme illalla vielä kootuksi yhden keittiön laatikostoista ja iltasella pääsimme katsomaan kaksin elokuvan. Se olikin ainoa tapa, jolla onnistuimme juhlistaa viikolla ohi kiitänyttä hääpäiväämme, jonka vieton päätimme suosiolla siirtää hamaan tulevaisuuteen, kun aikataulut ja keittiö sitten joskus antaisivat myöden. Viikonloppuna laitettiin vielä tuulensuojapaperikin paikoilleen ja maanantaina tulikin sitten vakuutusyhtiön puolesta lattianasentaja muutamaksi tunniksi ja nyt keittiössämme on aivan mahtava hengittävä ponttilautalattia, joka sitten joskus parin viikon päästä aikaisintaan hiotaan ja maalataan. Nyt se on vain puuvalmis.

ekovilla

Viikolla aloitamme puurtamisen seinien kimpussa ja saamme hyvin todennäköisesti jo viikonloppuna allaskaapinkin paikoilleen ja sitten toivottavasti seuraavalla viikolla pääsee putkimies käymään ja saamme vesiliitännät taas kuntoon. Tuosta kaikesta nimittäin pääasiassa riippuu se, että saamme uuden keittiömme jollain tavalla jo käyttöön.

lattia

Edessä lienee siis varsin työntäyteinen viikko ja kokonaan omaksi hommakseni jää maalipensselin kanssa heiluminen jahka seinät ovat siinä vaiheessa, että on maalipurkki aika avata. Ja se lattian värikin pitäisi jossain vaiheessa vielä lyödä lukkoon. Nyt vielä arvon valkoisen ja tumman välillä. Taidan kyllä kallistua valkoiseen jo siksikin, että keittiömme on pieni ja valoisuutta kaivataan aina lisää.

Ihanaa oli päästä eroon betonikuopasta, joka alkoi olla jo kovin vilpoisa näillä keleillä ja kylmensi aika tavalla koko taloa. Nykyinen lattia tuntuu ihanan lämpimältä varpaiden alla ja lapset ovat jo kysyneet pienintä myöden saisiko keittiössä nukkua. 🙂


hit counterSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.