Elintarvike,  Kokemuksia luomu-/ekotuotteista

Lapin Marian luomumehut

Lapin Marian luomumehut löysimme kesän alku puolella ja päätimme kokeilla niin mustikan kuin vadelmankin makuista mehujuomaa. Pullot olivat mukavan pieniä lapsen käteen, kun mukia ei ollut saatavilla.  Makuja löytyy kolme.

  • mustikka
  • puolukka-vadelma
  • variksenmarja-mansikka

Lapin Marian netti sivut kertovat, että “Maria ei koskaan käytä lisäaineita, aromeja tai tiivisteitä. Se on makuasia, ja siksi Marialle tärkeä.”

Meillä oli kokeilussa mustikka sekä puolukka-vadelma. Mustikka oli enemmän lasten mieleen, vaikka toinenkin meni ihan hienosti alas. Itse taas pidin puolukka-vadelmasta enemmän, vaikka mustikka olikin todella hyvää. Kuten arvata saattaa on mustikka paljon makeampi kuin puolukka-vadelma.Mehuja myydään jo yli sadassa kahvilassa ympäri Suomen sekä mm. Linnanmäen ja Särkänniemen kahviloista sekä Stockmannilta.

shopify analytics ecommerce trackingSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.