Keskenmeno

Fly, fly little wing

Kesämme ei alkanut tänä vuonna parhaalla mahdollisella tavalla. Kevät oli jo ollut kohtuu rankka erinäisistä syistä, joista lisää joskus myöhemmin, mutta kesän kynnyksellä iski suurtakin suurempi suru.

Hetki oli jo ehditty innostua ennen kuin hiljaisesti kupliva ilo muuttui mustaakin mustemmaksi suruksi. Niin se vain on nopeaa. Onni muuttuu silmänräpäyksessä suruksi ja toisin päin. Koskaan ei voi tietää.

Meillä on nyt toinen menetetty vauva. Ensimmäinen keskenmeno tapahtui muutama kuukausi ennen kuin nuorimmainen ilmoitti tulostaan ja nyt tämä toinen.

Yhä vieläkin on päiviä, jolloin olo tuntuu tyhjältä ja menetys suurelta. Siinä ei auta mikään järkevä ajatus siitä, että parempi nyt kuin myöhemmin. Paljon on hyviä, järkeviä ajatuksia ja ne kaikki ovat totta. Mikään niistä ei kuitenkaan poista kaipausta sydämestä eikä surua koetusta menetyksestä. Raskausviikkojen lukumäärä ei kerro menetyksen suuruutta ja syvyyttä. Jotenkin se vain on niin, että se pieni ihmisenalku on vauva heti ensi hetkestä lähtien, sanoi lääketiede tässä kohtaa mitä hyvänsä. Mutta lääketiede ei olekaan äiti.

Vaikeimpina aikoina saa myös huomata, että todelliset ystävät ovat lähellä ja jaksavat tukea. Uskallanpa sanoa, että ilman ystäviäni – ja tietenkin perhettäni – en olisi selvinnyt niin hyvin. Tuntui hyvältä, kun tapahtunesta sai puhua ja tuntui hyvältä, kun joku kirjoitti tai soitti ihan vain kysyäkseen kuinka voit tänään. Aina ei tarvinnut puhua – joskus sai vain itkeä tuon toisen ihmisen kanssa, joka ymmärsi ja välitti miltä minusta tuntui. Tuntui hyvältä, kun ystävät eivät jättäneet yksin. Kiitos siitä heille. <3

 

Fly, fly little wing
Fly beyond imagining
The softest cloud, the whitest dove
Upon the wind of heaven’s love
Past the planets and the stars
Leave this lonely world of ours
Escape the sorrow and the pain
And fly again

Fly, fly precious one
Your endless journey has begun
Take your gentle happiness
Far too beautiful for this
Cross over to the other shore
There is peace forevermore
But hold this mem’ry bittersweet
Until we meet

Fly, fly do not fear
Don’t waste a breath, don’t shed a tear
Your heart is pure, your soul is free
Be on your way, don’t wait for me
Above the universe you’ll climb
On beyond the hands of time
The moon will rise, the sun will set
But I won’t forget

Fly, fly little wing
Fly where only angels sing
Fly away, the time is right
Go now, find the light

 


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.