Ihanat asiat,  Yleinen

KUBLO – Keski-Uudenmaan timantti

Luomulaakso-blogi astui blogimaailmassa uuteen aikaan. Osa teistä on varmasti huomannutkin jo melkein viikon verran paikoillaan olleen suloisen sinisen logon blogin sivupalkissa.

Itselleni tämä on ihanan myönteinen askel, joka toivottavasti tuo elämääni mukavia asioita ja ihmisiä.

KUBLO - Keski-Uudenmaan timantti

Luomulaakso-blogi on nyt osa Kubloa eli Keski-Uudenmaan blogeja. Kublo kerää alleen Keski-Uudenmaan bloggaajia, instagrammaajia, tubettajia sekä snäppääjiä. Yhteisö tuntuu mukavalta ja toimivalta. Olen todella iloinen saadessani olla osa sitä.

Kublon perustivat tammikuussa kaksi sisällöntuottamisen ja sisältömarkkinoinnin ammattilaista. Minna Luoma, joka oli itselleni jo ennestään tuttu Rouva Sana-blogista sekä Sari Laiho Muinainen -blogista.

Mielestäni Kublo perustettiin suureen tarpeeseen.  Olin monesti pohtinut, miksi tällä alueella ei ole omaa blogiyhteisöä. Tuntui, että kaikilla muilla alueilla sellainen jo oli. No, nyt on meilläkin ja varsin mukavanoloinen yhteisö onkin! Luomulaaksokin toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi ja se lämmitti mieltäni kovasti. Kiitos vielä kerran, että kutsuitte mukaan.

Kublon myötä löysin taas uusia kiinnostavia blogeja blogilistalleni ja toivonpa, että ajan kanssa tutustun uusiin ihmisiin, saan uusia ideoita, vinkkejä bloggaamiseen ja ties mitä muuta! Kaikki on vielä niin uutta, että en oikeastaan edes vielä tarkkaan tiedä, mitä uskaltaisin ja voisin toivoa. Se on kuitenkin varma, että yhteisöstä saa voimaa ja tukea blogimaailman kiemuroissa. Tuntuu mukavalta, että saa jakaa haasteita ja onnistumisia samaan ryhmään kuuluvien kanssa ilman, että menetän itsenäisyyteni päättää blogini asioista.

Lukijoille Kublo puolestaan on mahtava tapa löytää uutta seurattavaa. Tällä hetkellä mukana on yksitoista blogia ja lisää tipahtelee mukaan, kun sana uudesta yhteisöstä leviää. Elämme siis jännittäviä aikoja!

Tällä hetkellä mukana ovat jo Kublon perustajien (sekä Luomulaakson) lisäksi myös seuraavat mielenkiintoiset blogit ja tubettajat:

Rauharentola
PauMau
La Petite Princesse
Paiqo
Saaran lautasella
Lazy Watchsmith
SuviLuomus
Villa Kotiranta

Tervetuloa siis seuraamaan Kubloa  niin verkkosivuille kuin Facebook-sivullekin! Olette lämpimästi tervetulleita mukaan.

Mikäli taas olet sisällöntuottaja, jollakin Keski-Uudenmaan alueella niin liity mukaan kasvavaan yhteisöömme. Tarkemmat tiedot liittymiseen löytyvät verkkosivuilta.free web statsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


4 Comments

 • Rouva Sana

  Iloista saada sinut mukaan Luomulaakson Maria, sillä edustat blogisi kautta keskiuusmaalaisuutta parhaimmillaan <3.

  Aivan kuten sinä, myös minä uskon, että keskisellä Uudellamaalla on tilaus Kublon kaltaiselle yhteisölle. Paitsi, että se tarjoaa vertaistukea omille jäsenilleen, on se tärkeä linkki alueen asukkaille … ja miksei joskus myös vaikuttajamarkkinoinnista kiinnostuneille yrityksillekin.

  Tänä hektisenä maailman aikana, jolloin olemme suoranaisen informaatiotulvan alla päivittäin, se, missä asumme ja elämämme, on yhä merkityksellisempää. Olemme kiinnostuneita siitä, mitä ihmiset lähellämme ajattelevat, mitä he tekevät, mistä he puhuvat. Tähän Kublo antaa sen seuraajille oivallisen kurkistuskanavan.

  Kublo on yhtä kuin keskiuusmaalaisuus. Kublo on yhtä kuin sen asukkaat ja ihmiset.

  Ihanaa, että olet mukana <3.

  • Maria/Luomulaakso

   Voi kiitos kauniista sanoistasi, Rouva Sana. <3 Olen niin iloinen saadessani olla osana Kubloa. Vastaanotto on ollut niin lämmintä ja auttavaista, että ei parempaa osaisi edes toivoa! 🙂 Kiitos! <3

 • sari

  Olipa kiva nähdä ihan naamakkain eilen ja missä paikassa! Uskon, että tällä upealla joukolla saamme jotain hienoa aikaan. Mukavaa loppuviikkoa sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.