Kirppis

Kirppislöytöjä

Kuva_kirppispaita1Viime viikolla pääsin todella pitkän ajan jälkeen kiertelemään kirppiksillä. Aiemmin olen aina kohtuu säännöllisesti kiertänyt niitä, mutta viime vuonna aika eikä energia vain riittänyt enää koluamaan aarreaittoja säännöllisesti. Ja aarreaittoja kirppikset monesti ovat. Niin se vain on, että toisen turha on toisen aarre.

Vaatekaappini sisältö on kokenut viime aikoina kovan muutoksen. Keskiaikaiset vaatteet ovat saaneet alkaa hiukan väistyä hiukan käytännöllisemmän vaatteen tieltä. Osa tunikoiden kanssa käytettävistä hameista toimii kohtuu hyvin vielä 1890-1900 luvun vaatteena. Ainakin mielikuva on oikea, vaikka ulkonäkö niillä ei ihan oikea olekaan. Kirppislöydöt eli kasa koristeellisia valkoisia puseroita, joista osa toimii ihan sellaisenaan ja osasta saa materiaalia muokata toisia paitoja, sopivat näiden hameiden kanssa hyvin ja autotallista löytyneet kankaat olisi tarkoitus jalostaa aikakauden mukaisiksi hameiksi. Paljon olisi siis puuha edessä. Se on ehkä mukavinta tässä nykyisessä systeemissä, että pystyn hyödyntämään kirppisten tarjontaa ihan toisella tavalla kuin keskiaikaisten asujen kanssa. Ja onhan sekin mukavaa, kun voi yhdistää useamman rakkaan asian samaan pakettiin!


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.