Kirppis

Löytö vuosien takaa

Kuva_kirppispuku1Oli melkein vahinko, että satuin tämän löytämään eräältä kirppikseltä joskus viisi vuotta sitten. Toisaalta kirppislöydöt ovat melkein aina vahinkoja…. Silloin etsiskelin lähinnä lasten vaatteita ja joskus mukaan sattui tarttumaan jotain muutakin, mutta yleensä vain lasten vaatteita.

Juhlavan ”oloasun” kangas on kaunista, vain hiukan kiiltävää ja ihanan tumman sinistä. Kullanvärinen, 7 senttiä leveä kirjonta kiertää kaula-aukon ympäri . Vyötärön paikkeilla on toinen isompi rypäs koristelua ja asun hihansuut ja itse asiassa kaikki reunat on koristeltu samaisella kullanvärisellä nauhalla. Puvun sisäpuolella on kangasvyö joka sidotaan vyötäisille. Asu on pitkä eli yltää nilkkoihin saakka. Tämä on varmasti yksi ihanimpia löytyöjä ikinä!


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.